REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Construirea unui nou acvariu la Constanţa. Licitaţia pentru achiziţia serviciilor de asistenţă tehnică, RELUATĂ

Construirea unui nou acvariu la Constanţa. Licitaţia pentru achiziţia serviciilor de asistenţă tehnică, RELUATĂ

Replica API 6 ianuarie 2020 | 00:07 731

Procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi asistenţă tehnică necesare proiectului de construire a unui nou acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, blocată de către una din societăţile ce au participat la licitaţie. Societatea Green Business SRLa contestat licitaţia la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi a solicitat anularea raportului procedurii şi obligarea autorităţii contractante, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa, să reevalueze în mod corect ofertele prezentate de operatorii economici în cadrul procedurii de atribuire. CNSC i-a admis cererea, pe 24 decembrie.

Concret, este vorba despre licitaţia privind servicii de proiectare (SF, PUD, PT+DDE, PAC,documentație as-built, proiect de monitorizare a comportării în timp, a documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor) și asistenţă tehnică din partea proiectantului necesare derulării proiectului „Construirea,organizarea și dotarea unui nou Acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța"

SC Green Business din Bucureşti, reprezentată de Ioan Samson, a solicitat, prin contestaţia depusă pe 9 decembrie, la CNSC, anularea Raportul procedurii nr.33908/02.12.2019, postat în SEAP, anularea comunicării rezultatului procedurii nr. 33913/02.12.2019, transmisă de către autoritatea contractantă către asocierea declarată câștigătoare, obligarea autorităţii contractante să reevalueze în mod corect ofertele prezentate de operatorii economici în cadrul procedurii de atribuire, obligarea comisiei de evaluare de a stabili oferta câştigătoare dintre ofertele admisibile, precum și declararea câștigătoare a ofertei contestatorului.

Comisia de evaluare constituita în vederea atribuirii contractului a desemnat ofertantul câștigător Asocierea ROMASCO CONCEPT srl/Bogdan Radu arhitectura SRL/D&D Eurocom SRL .

La procedura au participat mai multi operatori economici. În urma evaluării propunerilor tehnice au fost declarate admisibile propunerile ofertanților asocierea ROMASCO CONCEPT srl/Bogdan Radu arhitectura și D&D Eurocom SRL și SC Green Business. Acestea au fost evaluate cu punctaj maxim, respectiv 60 de puncte.

S-a trecut la etapa următoare, respecți evaluarea ofertei financiare. Oferta financiara a operatorului economic greeen business a fost mai mare decât a operatorului Romasco, drept pentru care, în urma aplicării factorilor de evaluare calitate-preț, ofertantul Green business s-a situat pe locul 2 cu 96,95 puncte.

Green Businesss a formulat contestație la CNSC prin care a solicitat anularea raportului procedurii și declararea câștigătoare a ofertei ei. CNSC a dispus reanalizarea propunerii tehnice a lui ROMASCO.

Nu le-a fost admis capătul de cerere privind declararea câștigătoare a ofertei lor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cati "pesti" sunt pe litoral le este necesar si un sediu centralizat ca la taxi ...
1
0
T Asa a fost si in cazul cazinou..o gramada de licitati si blocaje si nu s-a realizat nimic...Odata terminata licitatia trebuie lasate lucrurile sa mearga ...
3
0
Balba un ban
3
0
Lasati acvariul, terminati Cazinoul mai intai !
8
0
Pai nu il aveti pe ala meserias din Cernavoda ...?!?
5
2
Acvariul vechi este proiectat sa dainuie pe vecie. In loc sa-l ingrijeasca pe cel vechi,cu banii sa ingrijeasca si sa cumpere hrana al animalelor se joaca cu betoanele Pe cel vechi probabil vrea sa-l desfiinteze si sa-! Transforme in restaurant HAI la PAPI HRISTU. ESTE CLADIRE DE PATRIMONIU, EMBLEMA CONSTANTEI.
11
3
Faceti acvariu cum trebuie, de toti banii. Nu cum ati facut cladirea delfinariului, bani spalati si cele mai proaste materiale folosite la constructie, la preturi exorbitante bineinteles. De 3 mld euro, dorel a dotat baile cu robineti din '77
6
3
O sa tot fie in Romania blocaje daca nu se modifica legile achizitiilor. In curand o sa vada si PNL sprijinit de USR ca ceva e in neregula.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212