REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CONSULTARE PUBLICĂ în privinţa REGULAMENTULUI transportului în regim de taxi

CONSULTARE PUBLICĂ în privinţa REGULAMENTULUI transportului în regim de taxi

Replica API 11 martie 2021 | 22:04 1698

Proiectul de hotărâre poate fi consultat:

- la sediul primăriei municipiului Constanța din strada Ștefan Mihăileanu nr. 10 – Serviciul Management Drumuri și Transport Public

- pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea "De interes public / Transparență decizională pe Legea 52/2003", începând cu data de 10.03.2021, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare.

Așteptăm propunerile, sugestiile sau opiniile dvs. privind acest proiect până pe data de 20.03.2021.

Propunerile pot fi trimise în scris:

- prin poștă, la sediul din strada Ștefan Mihăileanu nr. 10 – serviciul Management Drumuri și Transport Public

- prin email, la adresa drumuri.transport@primaria-constanta.ro

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0241/485890, 0241/488169.

Materialele transmise trebuie să poarte mențiunea: "Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța”.

Iată câteva din noile reguli: să aibă un comportament civilizat şi preventiv faţă declienți,partenerii de trafic şiorganele de control; b) să aibă ţinuta vestimentară obligatorie pantalon lung, cămaşă uni, culori neutre, tricou polo în perioada 01.06-15.09, sacou și vestă în funcţie de anotimp, fiind interzisă îmbrăcămintea necorespunzătoare (şort, maiou, şlapi); c) să nu păstreze ca şi garanţie documentele sau obiectele personale aparţinând clientului; d) să întreţină aspectul curat şi îngrijit al autovehiculelor, atât în interiorul cât şi în exteriorul acestora; e) să nu execute lucrări de întreţinere şi reparaţii, spălarea şi salubrizarea autovehiculelor în staţiile de aşteptare sau pe domeniul public; f) să nu folosească un limbaj neadecvat, suburban care să deranjeze clienţii; g) să nu oprească şi să staţioneze în staţiile destinate transportului în comun; h) pe parcursul desfăşurării activităţii, să utilizeze staţia radio de emisie-recepţie din dotarea autovehiculului. i) să nu poarte convorbiri telefonice în timpul curselorj) să elibereze bon fiscal la încheierea cursei

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UBER-ul e mama voastra !
6
1
Bai biela legea 38 chiar spune ce trebuie sa stabileasca in plus consiliul local pe fiecare localitate adica ce culoare sa fie masina sau numai partea de sus ce tarif maximal sa aibe punctajele pentru procedura si multe altele. Doar ai observat si tu ca la Constanta sunt galbene total la eforie sunt alb total iar in celelalte localitati din judet galben deasupra.
2
0
Sa fie duse toate taxiurile intr-o singura parcare, de ex la obor pt ca; e plin de putori care stau degeaba si dorm in masina, ocupand locuri de parcare peste tot !
5
0
Sa nu manance seminte in timp ce sofeaza!! Am intalnit si asa ceva
8
1
Ce scrie in L 38 per 2002 valabila pentru toata tara este indeajuns.Orice adaugire pe plan local la lege este abuz in serviciu si se ajunge la instanta.
3
2
din nemernicii astia trebuie sa dispara!!
8
2
si excrocii din primarie.Si cei vechi si cei noi care si-au dat mana cu toti la furat.Umbla cu proiecte aiurea ca sa para ocupati. Chitace Fa-te ca lucrezi. Un proiect care sa imbunatateasca calitatea vietii in Constanta adica betoane mai putine,parcari mai multe si desfiintarea pistelor de bicicleta pe care nu merge nimeni. O masura cat de mica ca sa se scoata institutii din Centru care atrag trafic auto. Mutarea Cadastrului in alta cladire si amenajarea unui club pentru elevi.
11
2
Per ansamblu este foarte bine.un pic de civilzatie nu strica.dar cum sa nu opreasca in statiile de autobuz?daca acolo ar fi comanda?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272