REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

CONSULTARE publică pentru ACHIZIȚIA mai multor STAȚII de REÎNCĂRCARE pentru vehiculele electrice!

CONSULTARE publică pentru ACHIZIȚIA mai multor STAȚII de REÎNCĂRCARE pentru vehiculele electrice!

Replica API 5 octombrie 2021 | 11:43 1145

Administrația publică locală intenționează să consulte piața pentru determinarea valorii estimate a achiziției intitulate „Furnizare și montaj stații de reîncărcare vehicule electrice" în cadrul proiectului ce prevede montarea a 18 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice ȋn mai multe zone din municipiul Constanţa.

Unitatea Administrativ Teritorială municipiul Constanța intenționează să achiziționeze și să monteze, în cadrul proiectului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice ȋn Municipiul Constanţa, 18 stații de reîncarcare vehicule electrice, ce vor fi amplasate în următoarele locații: cartier Poarta 6 (strada Brizei, lângă Piața Roșie); cartier km 4-5 (strada Progresului, lângă Şcoala 33); șoseaua Industrială nr. 7 (fostul Liceu Vasile Pârvan); bulevardul 1 Decembrie 1918 (zona BCR Gară); aleea Daliei (zona Casa de Cultură); Portul Tomis (loc de joacă); la Poarta 1 (parcare publică); parcare strada Traian (lângă Tribunalul Constanța); strada Răscoalei 1907(la intersecţie cu bulevardul Ferdinand); la Sala Sporturilor; parcare Spitalul Județean Constanța (strada Nicolae Iorga); supermarket Mega Image în Tomis III; aleea Stadionului (la intersecţie cu strada Badea Cârțan, vizavi de SPIT); în Faleza Nord (strada Pescarilor); Pavilion Expozițional (bulevardul Mamaia); parcare Aqua Magic; parcare Albatros; aleea Megara (zona Mamaia Nord).

O stație va avea două puncte de încărcare

Caracteristicile tehnice ale stațiilor de reîncărcare vehicule electrice vor respecta cerințele Ghidului de finanțare a programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ, aprobat prin Ordinul nr. 760/2018. Astfel, fiecare stație va fi formată din două puncte de reîncărcare, alimentate din același punct de livrare din rețeaua publică de distribuție, din care 1 punct de reîncărcare permite încărcarea multistandard în curent continuu la o putere de 50kW și 1 punct de reîncarcare care va permite încărcarea în curent alternativ la o putere de 22kW a vehiculelor electrice.

Consultarea de piață, în sistem online

Persoanele interesate pot participa la consultarea de piață care se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției „Furnizare și montaj stații de reîncărcare vehicule electrice", la adresa de mail proiecte@primaria-constanta.ro. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitație.ro.

Propunerea financiară va cuprinde prețul furnizării și montării celor 18 stații de reîncărcare vehicule electrice, exprimat în lei, cu taxa pe valoarea adăugată evidențiată distinct.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si unde le parchezi?incepe sa construiesti parcari subterane etajete cum vrei da incepe odata ca a trecut un an si nu ai facut nimic..pardon doar gropi in oras. Ce facem cu alee minune?4.2 milioane de euro aruncati aiurea- nu poti sa construiesti si altceva?
2
0
unde sa incarce gratis, adica pe banii saracilor. Mori Chitac, pur si simplu mori.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272