REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Contestații depuse de supraviețuitori de la Colectiv împotriva candidaturii lui Piedone, respinse

Contestații depuse de supraviețuitori de la Colectiv împotriva candidaturii lui Piedone, respinse

Replica API 18 aprilie 2016 | 00:45 296

Judecătoria sectorului 4 a respins contestațiile depuse de 10 supraviețuitori ai tragediei din clubul Colectiv împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcția de primar.

Decizia instanței, pronunțată duminică, nu e definitivă.

Reprezentanți ai Asociației ''Colectiv pentru Viitor'' s-au prezentat vineri la Judecătoria sectorului 4, pentru a depune contestații împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone pentru un nou mandat la primărie.

Victor Dobre, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la clubul Colectiv, a susținut vineri că reprezintă poziția a 40 de oameni și a criticat gestul lui Piedone de a se înscrie în cursa electorală. ''Noi ne facem datoria. Am fost intrigați de gestul lui. Este vorba de respectul față de oameni și față de viață'', a spus atunci el.

Cezar, și el supraviețuitor al tragediei de la Colectiv, a precizat că nu susține niciun candidat, dar este intrigat de gestul fostului primar al sectorului 4. ''Am venit să depun o contestație față de candidatura lui Piedone. Mă intrigă gestul lui, pentru că este cercetat penal. Dacă va fi reales va fi responsabil de siguranța cetățenilor și nu e normal. Am fost internat în România, apoi în Austria, la Graz. Fac încă recuperare. Nu susțin politic pe nimeni'', a arătat acesta.

Un alt supraviețuitor venit vineri să depună contestație a spus că gestul fostului edil îi lezează pe toți cei care au avut de suferit în urma incendiului de la Colectiv.

Cristian Popescu-Piedone și-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4. El a anunțat că va candida independent, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212