REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Continuă amenajarea de alei pietonale la locurile de joacă din oraș

Continuă amenajarea de alei pietonale la locurile de joacă din oraș

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 197

Veşti bune pentru constănţenii cu copii! Siguranţa la locul de joacă al micuţilor pare să fi devenit o prioritate pentru primărie, după ce, ani la rândul, acestea reprezentau un hazard, reprezentând un tablou sinistru, dezolant, şi plin de pericole de accidentare. De această dată, cartierul Tomis Nord e fericitul câştigător al loteriei locurilor care urmează să fie reabilitate prioritar.

După finalizarea lucrărilor edilitare la locurile de joacă de pe strada Dispensarului și strada Adamclisi, angajații SC Confort Urban SRL intervin în aceste zile la spațiul care împrejmuiește spațiul destinat celor mici de pe aleea Dealului, din cartierul Tomis Nord.

De asemenea, se construiesc alei pietonale pentru a facilita accesul în spațiul recreativ prin amplasarea de borduri care vor delimita zona destinată circulației pietonilor, lucru îmbucurător şi o iniţiativă care pare menită să descurajeze parcatul abuziv al autovehiculelor pe trotuarele destinate pietonilor.

De asemenea, vor fi montate pavele care vor îmbunătăți aspectul spațiului public urban aferent locurilor de joacă.

Vor fi reabilitate și modernizate de Primăria Municipiului Constanța un număr de 18 locuri de joacă în lunile următoare. Lucrările vor include înlocuirea echipamentelor, consolidarea infrastructurii și turnarea covorului antitraumă pentru a nu exista riscul accidentării copiilor.

Alina MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fagaboule,pe badea cartan unde sta mata de ce nu refaci locul ala de joaca cu nisip infect? gratarele le-ai scos ca sa poata vinde smecherii apartamenetele la blocurile noi..
2
0
sa vezi ce o sa le strice ciorile ! O sa vina tiganii o sa se dea violet o sa scuipe o sa se cace ..la propriu. o sa vina tigani de 14 15 ani o sa bea si o sa se drogheze acolo. O saa mazgaleasca cu tag-uri ... o pula mazgaleli cu marker cu vopsea .Asta e constanteanul. Nu puneti camere ca nu are cine sa le verifice. Totul se face de mantuiala pe bani multi.
2
0
C la cernavoda panarama de parc
2
0
Fagadau, se face ca munceste acum pe ultima suta de m inainte de campania. 4 ani ce ai facut?unde e siguranta noastra?unde-s camerele pe strazi?lasa pomenile ptr tigani si fa ceva si ptr romani. Orasul e plin de carute,gropi,maidanezi si parcari cu plata. O ruina e orasul asta sub conducerea ta si a Lui Mazare. Nu mai distrugeti spatii verzi ptr hidoseniile alea de blocuri.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272