REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Continuă calvarul lui Gabi Tamaș! Verdict nefavorabil și strigătul de disperare al fotbalistului în sala de judecată

Continuă calvarul lui Gabi Tamaș! Verdict nefavorabil și strigătul de disperare al fotbalistului în sala de judecată

Replica API 1 aprilie 2019 | 00:00 574

Gabi Tamaș, fundașul de 35 de ani al celor de la Hapoel Haifa, a fost judecat ieri la Petah Tikva, în Israel, pentru că a condus în stare de ebrietate și a depășit viteza legală.

Părea că totul se îndreaptă spre un verdict favorabil pentru Tamaș, dar situația a luat din nou o întorsătură nefericită pentru fotbalist. Procurorii au decis că Tamaș reprezintă un pericol și va rămâne deocamdată închis până luni, la ora 19:00.

Avocații lui Tamaș au încercat să obțină eliberarea acestuia, dar nu au avut succes.

„Eu vreau să merg acasă!”, a spus Tamaș în sala de judecată, însă strigătul de disperare al fotbalistului a rămas, deocamdată, fără răspuns. El va petrece, astfel, cea de-a șaptea seară în arest în Israel.

Gabi Tamaș a petrecut 6 nopți în custodia poliției, după ce a fost oprit de forțele de ordine în noaptea de luni spre marți conducând cu 205 km/h în stare de ebrietate. Fotbalistul avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât ceva legală.

Ieri, la Petah Tikva, Gabi Tamaș a apărut în fața judecătorilor pentru a afla ce se va întâmpla cu el în perioada următoare. Conducerea clubului era convinsă că jucătorul va fi eliberat și va fi plasat în arest la domiciliu.

Patronul clubului, Ioav Katz, se află în prezent în Statele Unite, dar este la curent cu situația lui Gabi Tamaș, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, și va vorbi cu jucătorul pentru a lămuri situația și pentru a înțelege cum au decurs lucrurile.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce striga de disperare ca nu poate sa bea? Functionarul clubului care l-a dus la o agapa nu stia problema lui , ca de la un pahar se face manga ? E alcolic, ce dracu'
0
0
Tamas are 10 mii de euro salariu sau cat dracu o avea, si are talente de milionar mare vedeta a fotbalului international, o alta panarama de roman care se face de ras .
0
1
Dragnea este vinovat!
0
1
Un betivan care doarme pe pres ! Dupa ce o sa termine si banii, il lasa si ne asta ! Un golan alcoolist !
2
1
La dezalcolizare cu el deoarece cand va fi lasat liber primul rand va bea . Dintr-un pahar se face pulbere!
2
1
Ba copiati ca papagalii. Se zice a comparut in fata judecatorilor nu a aparut. Care este alcoolemia legala v-ati interesat?
3
0
Fotbalistul avea o alcoolemie de trei ori mai mare decat CEVA legala? Nici macar nu cititi ceea ce publicati. Rusine
2
1
asta e teroare. sa nu poti cumpara politia sau macar judecatorul ? ce tara mai este si asta ?
6
1
Asta este justitie si politie adevarata. Ai incalcat legea, arestat pe loc si cateva zile in arestul politiei sau in inchisoarea orasului plus munca in folosul comunitati in stare de arest pana la 60 de zile fara cazier te linistesc definitiv. Deci se poate noi de ce nu luam modelul?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212