REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Continuă curățenia de primăvară în municipiul Constanța

Continuă curățenia de primăvară în municipiul Constanța

Victor ROTARU 8 aprilie 2023 | 00:00 852

În pregătire pentru sărbătoarea Paștelui, dar și pentru sezonul estival, în municipiul Constanța au loc zilnic activități de ecologizare, igienizare pentru a avea un oraș curat.

Continua curatenia de primavara in municipiul Constanta

Echipele municipalității, ale operatorului de salubrizare, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat sunt prezente în toate zonele orașului pentru a efectua activități de igienizare.

Se greblează frunzele și crengile uscate, se cosește iarba, se transportă resturile vegetale și sunt măturate aleile. Pe taluzurile Mării Negre se lucrează intens la degajarea zonei de vegetație prin cosire, greblare și ulterior salubrizare.

Echipele prestatorilor de servicii sunt prezente zilele acestea în parcurile publice, faleza Cazino Constanța, sensurile giratorii și intersecțiile de pe bulevardele principale, zona verde aferentă parcărilor, cartierele Compozitori, Cireșica, Tomis Nord (str. Suceava, str. D.Eugeniu), Poarta 6 (str. Brizei), Faleza Nord (între str. Bucovinei și str. Renașterii), Tomis I și Tomis II.

În paralel, continuă și lucrările de toaletare a arborilor în funcție de solicitările venite din partea constănțenilor. În această perioadă, echipele municipalității acționează în zona centrală (bd. Mamaia, str I.G.Duca, str. Muncel, str. Ioan Borcea), cartierele Inel I și Inel II, Casa de Cultură, Tomis III, Tomis Nord și Poarta 6.  

Niciun cartier nu este omis fie că vorbim despre centrul orașului, periferie, zone publice, alei de promenadă, parcuri, piețe și alte zone de interes public.

Munca echipelor este de cele mai multe ori îngreunată de autoturismele staționate pe trotuare, fapt pentru care vă solicităm să nu parcați în zonele în care se lucrează pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe str Mihai Eminescu de ce nu continuați cu trotuarele???? aici nu aveți interes că nu locuiesc barosani sau care e motivul de suportam atâta mizerie și fără trotuar?
0
0
Ați pus pavele pe str Eroilor pana în colț su str M Eminescu și nu mai continuați pe strada,oare de ce???? Nu vine și aici c*rățenia și asfaltarea,d le Chitac?păcat ca v am vota
0
0
Orașul e spart tot plin de gropi și praf Mizerie la tot pasul Trotuare în paragină de la comuniști nu sa mai făcut nimic Un oraș sufocat de mașini și clădiri înghesuite
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468