REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Continuă lucrările la grădinița cu program prelungit din Limanu

Continuă lucrările la grădinița cu program prelungit din Limanu

Replica API 23 februarie 2022 | 00:06 588

Continuă lucrările în cadrul proiectului privind ”Înființare grădiniță cu program prelungit”, în localitatea Limanu, din județul Constanța. În urma licitației s-a stabilit că firma C.C.S. ENGINEERING se va ocupa de acestea. Valoarea totală estimată, pentru acest proiect, este de 641992.12 de lei.

Primăria localității Limanu, din Constanța, anunță un nou proiect de execuție de lucrări ce are ca obiectiv de investiție ”Înființare grădiniță cu program prelungit” în localitate.

În urma concursului de licitație pentru acest proiect, câștigător este C.C.S. ENGINEERING.

Contractul vizează continuarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții “ Înființare grădiniță cu program prelungit, localitatea Limanu, comuna Limanu, județul Constanta”, proiect care propune o investiție nouă în infrastructura educațională, respectiv înființarea unei grădinițe cu program prelungit, care să funcționeze în parametri optimi pentru furnizarea de servicii dedicate unui număr de cel puțin 80 de copii preșcolari și ante-preșcolari, servicii adecvate unor standarde de calitate.

Autoritatea contractantă achiziționează execuția lucrărilor pentru finalizarea construcției în sensul continuării lucrărilor autorizate și nefinalizate potrivit listelor de cantități de lucrări atașate.

Lucrările ce urmează a fi contractate în cadrul prezentei proceduri, reprezintă lucrări rest de executat, și anume: amenajări exterioare, amenajări pentru protecția mediului, arhitectura, instalații sanitare, instalații electrice instalație detecție și semnalizare incendiu, instalații termice, cheltuieli pentru asigurarea utilităților și utilaje și echipamente (procurare centrală termică).

Valoarea totală estimată, pentru acest proiect, este de 641992.12 de lei.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212