REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Continuă polemica în cazul golului „fantomă" al lui Ronaldo. Ce a spus sârbul care a respins mingea

Continuă polemica în cazul golului „fantomă" al lui Ronaldo. Ce a spus sârbul care a respins mingea

Replica API 1 aprilie 2021 | 00:00 1337

Serbia și Portugalia au remizat, sâmbătă seară, în preliminariile CM 2022, scor 2-2, iar finalul meciului a fost marcat de o eroare de arbitraj a brigăzii din Olanda.

Cristiano Ronaldo

În minutul 90+3, la scorul de 2-2, Cristiano Ronaldo a înscris, dar arbitrul și asistentul nu au remarcat că mingea a depășit linia porții cu întreaga circumferință. Reușita nu a fost validată, iar starul lusitan a avut o criză de nervi. Ronaldo a gesticulat nervos, a protestat, a aruncat banderola de căpitan pe gazon și s-a îndreptat către vestiare, chiar dacă arbitrul Danny Makkelie nu pusese punct meciului.

Continuă polemica în cazul golului "fantomă" al lui Ronaldo: "Eu nu cred că a intrat!"

Deși reluările TV au fost elocvente, iar inclusiv arbitrul a recunoscut după meci că a făcut o greșeală nevalidând golul, o altă opinie a venit din Serbia, chiar de la cel care a respins mingea șutată de Ronaldo, fundașul Stefan Mitrovic.

"Cristiano Ronaldo are propriul său punct de vedere asupra situației și are dreptul să fie nervos, dar eu nu cred că mingea a intrat.

Noi suntem mulțumiți cu rezultatul. Am reușit să înscriem un gol important la final", a spus Stefan Mitrovic, potrivit Novosti.

Stefan Mitrovic (30 de ani) evoluează la Strasbourg, în Ligue 1, iar în actuala campanie de calificare a fost titular în toate cele trei meciuri ale Serbiei. După ieșirea lui Dusan Tadic, el a fost cel care a preluat banderola de căpitan a echipei naționale.

Sârbii au obținut două victorii (3-2 contra Irlandei, 2-1 împotriva celor din Azerbaidjan) și o remiză (2-2 contra Portugaliei). În Grupa A, primele două poziții sunt ocupate de Serbia și Portugalia, ambele cu șapte puncte.

Cristiano Ronaldo, după golul nevalidat şi criza de nervi la adresa arbitrilor: "Asta nu se va schimba niciodată"

Ronaldo a primit cartonașul galben pentru că a protestat vehement în fața arbitrului asistent, iar apoi a ieșit nervos de pe teren. CR7 și-a aruncat banderola de căpitan, iar imaginile au devenit virale. La scurt timp după joc, Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram:

"Să fiu căpitanul Portugaliei este un adevărat privilegiu în viața mea. Mereu am dat și mereu voi da totul pentru țara mea, asta nu se va schimba niciodată. Sunt vremuri grele, mai ales atunci când întreaga țară este afectată.

Acum trebuie să ridicăm privirea din pământ și să ne îndreptăm spre următoarea provocarea. Luptă, Portugalia!", a scris Ronaldo, pe Instagram.

La meciurile din preliminariile CM 2022 nu este folosit sistemul VAR.

În urma acestui egal de la Belgrad, Portugalia ocupă locul secund în Grupa A, cu patru puncte, la egalitate cu liderul Serbia. Luxemburg se află în spatele lusitanilor, cu trei puncte. Azerbaidjan și Irlanda completează grupa, cu zero puncte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108