REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Continuă scandalul între naș și fin! DUȚU nu poate recupera BANII de la LAZIA, pentru că ARGOS SA este în insolvență

Continuă scandalul între naș și fin! DUȚU nu poate recupera BANII de la LAZIA, pentru că ARGOS SA este în insolvență

Replica API 8 aprilie 2021 | 23:21 4210

Nașul Stelian Duțu și finul Dorin Lazia au avut relații, nu numai de rudenie, ci și de afaceri. Încrederea a fost atât de mare, încât cel dintâi l-a împrumutat pe Lazia cu zeci de mii de euro, pe care nu reușește să-i recupereze. Deși s-au înființat mai multe popriri pe numele finului, Stelian Duțu mai are de așteptat. Terțul potrivit, SC ARGOS SA, unde Dorin Lazia este administrator, dar și fiu de asociat, este în insolvență.

Scandalul dintre cei doi, dar și ruptura, au provenit după ce Dorin Lazia nu i-a mai plătit debitele nașului, bani pe care cel din urmă i-a oferit finului, în baza unui contract de împrumut. Cum Lazia nu și-a asumat responsabilitatea să achite datoria, Stelian Duțu, fostul președinte al CJ Constanța, a demarat procedurile de executare. A obținut înființarea popririi pe conturile lui Lazia.

Dorin Lazia, sursa foto:ziuaconstanta.ro

Acesta din urmă este administrator la Argos SA, firmă aflată în faliment, al cărei asociat este Lucian Lazia, dar și la Debroport SA, cele două având calitatea de terți popriți. Numai că, sunt probleme cu reținerea sumelor de la Argos SA, pentru că societatea este în insolvență.

Stelian Duțu

De altfel, pe acest aspect a mizat și Dorin Lazia, atunci când a contestat executarea, precizând că nu s-a avut în vedere faptul că terțul poprit, adică ARGOS SA, se află în procedura insolvenței reglementată de Legea 85/2014, iar sumele aferente acestei proceduri nu pot fi supuse executării silite. De la momentul validării și până la această dată, lui Lazia nu i-au fost achitate sume de bani, astfel că nu au fost operate rețineri. Situația este cu atât mai complicată cu cât toate plățile efectuate de Argos trebuie avizate de creditor și de judecătorul sindic. Chiar și așa, instanța i-a respins, definitiv, lui Dorin Lazia contestația la executare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O lepra ordinara lazia. Stie el de ce.
2
7
Isi merita soarta si teparul asta de Dutu.Domnule Stelian Dutu dumnezeu nu doarme, acum teapa trasa de finu urmatoarea sa ti se usuce rosiile!!!!
7
7
Lazia Dorin Mihai cu sprijinul lui Rapeanu Claudiu presedintele tribunalului Constanta varul lui si cu ajutorul administratorul judiciar de la Tomis IPURL Alexandru Cristina Monica prin "inginerii financiare" nu plateste salariatii si nu achita datoriile la persoane de la care a imprumutat mii de euro.In aceiasi situatie ca a nasului sau Dutu Stelian se afla un fost salariat din Argos care a imprumutat familia Lazia si procedeaza in acelasi mod.Cum poate dormi acest borfas care a tepuit zeci de firme si sute de salariati?.
16
17
Mama mama ce miroase a oaie prin oras..
16
21

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614