REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Continuarea filmului „Rebel Moon“ conţine mai multă acţiune şi poveştile de fundal ale războinicilor săi

Continuarea filmului „Rebel Moon“ conţine mai multă acţiune şi poveştile de fundal ale războinicilor săi

A.F. 18 aprilie 2024 | 00:00 147

Regizorul Zack Snyder a declarat că "Rebel Moon - Part Two: The Scargiver", al doilea film din franciza "Rebel Moon", ce va fi lansat vineri, 19 aprilie, le va prezenta spectatorilor întreaga sa viziune asupra acestei francize cinematografice, informează Reuters.

Continuarea filmului „Rebel Moon“ contine mai multa actiune si povestile de fundal ale razboinicilor sai

Cel de-al doilea lungmetraj din franciza SF de aventuri "Rebel Moon" continuă acţiunea din punctul în care s-a încheiat filmul "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire", lansat cu patru luni în urmă.

În noua producţie, personajul Kora, interpretat de Sofia Boutella, şi un grup de luptători rebeli fac echipă cu oamenii de pe Veldt, un satelit natural paşnic şi agricol, pentru a respinge un atac din partea tiranicei Motherworld şi a liderului său militar reînviat şi nemilos, Atticus Noble, interpretat Ed Skrein.

"Întotdeauna am ştiut că acesta va fi ca o jumătate de film. Ideea noastră a fost să lansăm filmele unul după altul, pentru ca oamenii să poată avea o experienţă completă. Şi cred că asta este ceea ce sperăm cu adevărat prin acest film, ca oamenii să aibă şansa de a vedea totul în întregime", a declarat Zack Snyder cu ocazia unei premiere speciale a noului lungmetraj, organizată marţi seară la Londra.

În cel de-al doilea film, actorii Djimonn Hounsou şi Bae Doona îşi reiau rolurile jucate în prima peliculă, Generalul Titus, respectiv Nemesis, în timp ce starul britanic Anthony Hopkins asigură vocea robotului umanoid Jimmy.

Noua producţie prezintă poveştile de fundal ale războinicilor, intrând în detaliile motivelor care i-au determinat să se alăture rebelilor.

"Va fi mult mai multă acţiune, veţi cunoaşte mai în profunzime personajele şi veţi descoperi mai multe lucruri despre trecutul lor şi despre ceea ce îi face să lupte pentru această cauză", a declarat Sofia Boutella.

Zack Snyder, cunoscut pentru filme precum "Watchmen", "300", "Justice League" şi "Man of Steel", a regizat, a co-scris şi a produs acest film, fiind totodată directorul său de imagine.

Versiunile de montaj ale regizorului pentru aceste două filme vor fi lansate în august, a precizat Zack Snyder, adăugând că scenariştii Shay Hatten şi Kurt Johnstad au continuat, de asemenea, să dezvolte povestea din franciza "Rebel Moon".

"A fost cu adevărat o mare aventură pentru Shay, Kurt şi pentru mine", a spus el.

"Dar, de asemenea, lucrăm din greu la versiunile de montaj ale regizorului. În mod normal, când fac o versiune de montaj a regizorului, ca răspuns la montajul pe care am fost obligat să îl fac iniţial, acest proiect a fost conceput de la bun început ca un film separat", a dezvăluit Zack Snyder.

"Am filmat o mulţime de lucruri suplimentare şi a fost cu adevărat amuzant să facem, de fapt, un alt film. Aşadar, sunt în total patru filme, e puţin cam obositor", a adăugat cineastul american.

Filmul "Rebel Moon - Part Two: The Scargiver" va avea premiera pe platforma de streaming Netflix pe 19 aprilie, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272