REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Contrabandă cu parfumuri şi ochelari de soare contrafăcute! Inculpatul a scăpat de ÎNCHISOARE

Contrabandă cu parfumuri şi ochelari de soare contrafăcute! Inculpatul a scăpat de ÎNCHISOARE

Replica API 7 martie 2020 | 00:00 2228

Contrabanda cu mărfuri fel de fel a reprezentat întotdeauna o problemă pentru Constanţa, port la Marea Neagră. Călin Cornel, din Mangalia, a fost prins în două rânduri, în timp ce încerca să comercializeze marfă de contrabandă, ochelari şi parfumuri, în staţiunea Eforie Nord.

Conform anchetei, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanţa s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în zona plajă "Debarcader" din stațiunea Eforie Nord, județul Constanţa o persoană de sex bărbătesc oferea spre vânzare mai multe perechi de ochelari de soare, precum și recipiente din sticlă având însemnele caracteristice ale unor cutii și recipiente cu parfum, acestea purtând însemnele unor mărci protejate și protejate pe plan internațional, susceptibile a fi contrafăcute. Cu ocazia legitimării persoanei s-a stabilit faptul că aceasta se numește Cornel Călin și fiind inventariate bunurile identificate asupra acestuia a rezultat că acesta deținea asupra sa 44 perechi ochelari de soare purtând însemnele mărcii „Ray Ban" și 11 parfumuri purtând însemnele mărcilor „Lancome”, „Chanel”, „Tom Ford”, „Yves Saint Laurent”, „Bvlgari”, „Issey Miyake” și „Thierry Mugler”.

La nici 2 săptămâni de la acest incident, aceeaşi persoană a fost depistată în timp ce oferea spre vânzare mai multe perechi de ochelari de soare, precum și recipiente din sticlă având însemnele caracteristice ale unor cutii și recipiente cu parfum, acestea purtând însemnele unor mărci protejate pe plan internațional, susceptibile a fi contrafăcute.

Instanţa a decis în acest caz să renunţe la aplicarea pedepsei şi să îi aplice inculpatului un avertisment.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din pensiile specisle nemeritate si nesimtite sa va luati medicamente de cancer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
Jos pensiile speciale.
2
0
SINAN SIFONUL MANGALIEI IA DAT IN PRIMIRE PE BAIETI SINAD FACE SIFONELI PE TOTI BAIETI DIN MANGALIA CU TIGARI
0
1
si gaborii se da cu parfum
2
1
Si prosti a platit pretu de original.a fel cum dispare si spatiu verde din ct
2
1
Sifoanele scapa usor
1
1
De ceiau judecatorii pensii speciale ? Vedeti si voi.
7
0
ce ati fi vrut sa il bage la puscarie ptr cateva parfumuri si perechi de ochelari pe care le vindea nu le fura...asta este nivelul tarii ,suntem obligati de stat sa ne descurcam in vreun fel
3
7
Bv asta da stire
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212