REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Contract de un milion de euro de la Centrala Nucleară pentru unul din afaceriștii cunoscuți ai Constanței

Contract de un milion de euro de la Centrala Nucleară pentru unul din afaceriștii cunoscuți ai Constanței

Replica API 27 decembrie 2019 | 00:00 1039

Licitație cu un singur participant

Licitație cu un singur participant

Centrala Nucleară de la Cernavodă continuă să își repare calculatoarele la firma sa preferată din Constanța, care a mai primit, la sfârșit de an, un contract de un milion de euro după o licitație la care a fost singura participantă. Societatea este cunoscută pentru numeroasele sale contracte cu statul, de la care a încasat de-a lungul timpului zeci de milioane de euro.

Nuclearelectrica SA a atribuit pe 26 noiembrie 2019 un contract privind ”servicii de întreținere și reparații stații de lucru, periferice adiacente și rețea pentru CNE Cernavod”, în urma unei licitații deschise inițiate pe 2 iulie. Contractul se întinde pe o perioadă de 48 de luni, nu poate fi subcontractat și are o valoare totală de 4.199.820,24 lei, fără TVA. Nuclearelectrica a reușit astfel să facă o economie de doar 179,76 lei, din moment ce valoarea maximă estimată inițial era de 4.200.000 lei.

Înțelegeri de zeci de milioane

Banii vor merge către GMB Computers SRL din Constanța, firma care se ocupă de ani de zile de calculatoarele centralei. Societatea controlată de omul de afaceri Mircea Boldea Colcear a raportat pentru anul 2018 afaceri de 13.750.839 lei și un profit de 853.232 lei, cu 78 de angajați. Contractul care depășește un milion de euro dacă adăugăm și TVA este doar ultimul dintr-o serie foarte profitabilă pentru GMB Computers. Firma a primit în ultimii ani câteva zeci de contracte de la companii de stat, în valoare totală de peste 25 de milioane de euro, Nuclearelectrica fiind principalul său client.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Una peste alta GMB ul e firma romaneasca si ar trebui sa i protejam si incurajam sa fie primii la toate licitatiile de stat. rromanii urasc si scuipa orice si pe oricine din frustrare si incompetenta gen Tucu de la cernavoda
3
0
care Tucu...ca asta-i tzigan imputit...nici nu stie sa scrie..se da mare ca-i tzigan si ca are butice prin piata??tziganu-i tot tzigan...pute de la distanta..pe la scoala nu prea s-a dus..dar are pretentii dl..tzigan...
3
1
Specialistii vor pleca in continuare din diverse morive, cum ar fi nici o sansa de promovare sau avansare in CNE in fata pilelor si neamurilor. Intai pilele si neamurile promovate, avansate, apoi concursuri trucate pentru adus alte rubedenii, cumnati, cumetri, sotii, veri... toti competentii. Dupa care plang unii dupa tarisoara lor, ca de ce vin vietnamezi. Pentru ca specialistii la stat nu au sanse daca nu sunt pilele cuiva. De aceea pleaca din tara specialistii si raman paramagii, filologi, Spiru Haret istii la fara frecventa in turism si aiba pretentii de ingineri, economisti, sefi ....
10
3
Tovarasi, este bine ca mai avem specialisti.. O sa vina corporatiile in viitor cu filipinezi si vietnamezi , pentru ca la noi va fi lipsa de specialisti. Asa ca fiti fericiti ca mai sunt firme romanesti ...
1
4
Ghita out de la SNN.
4
3
Sa veniti la mine la mine la magazin si va duc in garaj sa il vedeti pe Capusan Madalin in service in loc sa fie la GMB la munca.
5
3
Cati dintre cei care comenteaza aiurea platesc salariul lunar macar unei persoane?
11
7
Pe ce strada are Capusanu garajul, ca sa luam masuri impotriva lui.
7
4
Sa iti iau fata familia si psd-l puulaa
4
5
Personalul care trebuie sa asigure mentenanta se ocupa de probleme personale in timpul serviciului.Asa ca exemplu Capusanu Madalin repara masini intr-un garaj din centrul orasului Cernavoda.Care este punctul de vedere al sefilor de la GMB Coputers???.
10
5
Gmb exista de vreo 25 de ani, cumparam telefoane nokia, ericsson si motorola star tac de la ei. E firma serioasa altfel nu ar fi rezistat atat!
18
7
Voi astia, sa pupati in cur PSDul! Frustratilor, toate neimplinirile voastre se datoreaza prostiei congenitale de care suferiti, nu PSDului. Mars la kkt!
15
10
altii dau contracte de milioane de euro la firme fara niciun angajat si sediul intr-o camara dintr-un bloc. gmb-ul in schimb are o armata de oameni profesionisti ....mu3 replica , psd, fagadau
25
9
un milion de euro fura dragnea si pesedeul intr-o ora si n-ati facut articol .lasati GMB-ul ca nu fura si oamenii aia chiar muncesc .
25
14
Bravo GMB o firma serioasa . Succes
37
11
Aveti probleme? Nu cotizeaza si pe la voi pe publicitate?
36
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108