REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Contre pe tema proiectului privind înființarea societății Termoficare Constanța

Contre pe tema proiectului privind înființarea societății Termoficare Constanța

Replica API 22 ianuarie 2021 | 14:35 1454

În cadrul ședinței de consiliu local de vineri, 22 ianuarie a.c. la punctul privind înființarea unei noi societăți privind transportul și distribuția energiei termice, Răsăuțeanu a avut o intervenție.

Acesta a lăudat măsurile luate de către administrația anterioară și a recomandat actualei administrații continuarea și optimizarea acelor măsuri, acuzând consilierii locali PNL din mandatul trecut că au votat împotriva acestor măsuri. Consilierii municipali au fost prezenți la toate ședințele, au votat și au sperat că promisiunile vechiului primar, că în 6 luni se va reabilita rețeaua de termoficare, se vor adeveri. Au trecut 2 ani de-atunci.

Costin Răsăuțeanu

„Aș vrea să-i comunic și să-i reamintesc consilierului Răsăuțeanu, fost viceprimar, că nu mi-aș dori sub nicio formă o continuare în același mod a transportului și distribuției a agentului termic. Că nu mi-aș dori în niciun caz o gigacalorie de 600 lei când alte primarii plătesc 200 lei, că nu mi-aș dori în niciun caz continuare cu acesta regie numită RADET aflată în insolvență și cu foarte multe datorii.

Mihaela Andrei

Ineficiența acestei Regii se poate observa prin acest preț de 600 lei/gigacalorie când putem plăti jumătate și prin faptul că 45 % din apartamentele din Constanța s-au debranșat și nu-și doresc acest furnizor de energie termică și sunt convinsă că numărul de apartamente ar fi fost mult mai mare, dacă costurile cu debranșarea ar fi fost mai mici pentru posibilitățile financiare ale fiecărui constănțean.

Mă bucur că astăzi, administrația liberală în frunte cu Vergil Chițac a mai scris o filă din istoria Constanței și a înființat un SRL nou privind transportul și distribuția agentului termic, un SRL care nu este doar o societate ci este un nou mod de viață, o ridicare încet și bine a orașului nostru din groapa în care se zbate de atâta timp“, a declarat consilierul Mihaela Andrei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta , dar sau dus pe mare! taiate bucati si banutii bagati in conturi umflate la maxim , asa a fost asa va fi!
2
0
Este timpul sa facem si sa faceti ce trebuie pt acezt oras norocos ca are Marea ,dar ghinionist cu toti ce lau condus de 30 de ani..Ma uitam azi la Durres a Albaniei ,oras la mare o frumusete de oras,,la noi chiar nu se poate??
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218