REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONTROALE de AMPLOARE în tot județul Constanța

CONTROALE de AMPLOARE în tot județul Constanța

Replica API 4 octombrie 2020 | 23:56 2927

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu suportul Jandarmeriei și Poliției Locale, Direcției de Sănătate Publică, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020.

„Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor și să nu vă expuneți la riscuri. Suntem și vom fi prezenți în toate zonele județului Constanța. Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, magazine și în celelalte spații aglomerate.

Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Scopul nostru este ca toți cetățenii sa conștientizeze faptul că sănătatea și viata persoanelor sunt cele mai importante” transmit reprezentanții IPJ Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La aia care isi pun masca de forma si o tin sub nas le dati amenzi?
1
1
Degeaba. Meltenii tot vor scuipa si isi vor arunca flegmele pe strada,deci nu doar virusul cu pricina va continua sa se raspandeasca odata cu praful si microbii stradali. Meltenii se vor pisa la colturile blocurilor,se vor caca la fel. Strazile nu se spala ca in Ungaria sau alte tari vecine. Mastile purtate de ochii militiei vor fi in continuare aceleasi de acum cateva luni,murdare si deci degeaba.Personalul medical va fi batjocorit in continuare,guvernul nu va dori testari in masa ca de fapt se pisa pe romani. Amenzile vor fi ca justificare a existentei militiei,nimic altceva.
5
0
se da armata jos din pod
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218