REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Controale în piețele Constanței! Poliția Locală a dat AMENZI de MII de LEI!

Controale în piețele Constanței! Poliția Locală a dat AMENZI de MII de LEI!

Replica API 23 februarie 2021 | 23:57 1831

În cursul zilei de 19 februarie, în intervalul orar 06:00-22:00, polițiștii locali au desfășurat o serie de acțiuni pe raza Serviciului Ordine Publică Nord, care au avut ca scop eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac și verificarea respectării măsurilor de protecție, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a curățeniei și a circulației pe drumurile publice.

În urma controalelor, au fost legitimate 87 de persoane, fiind aplicate 71 de sancțiuni contravenționale în valoare de 23.580 lei. Neregulile constatate au vizat încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială.

De asemenea, ca urmare a verificărilor efectuate la mai multe societăți comerciale (săli de jocuri, unități de alimentație publică), s-a dispus și sancțiunea complementară de suspendare a activității, până la data obținerii autorizației de funcționare.

În paralel, au fost verificate și zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.

Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic în municipiul Constanța

,,În acest sens, Direcția Generală Poliția Locală face apel la spiritul civic al cetățenilor și recomandă respectarea normele legale în vigoare, fiind necesară conștientizarea la nivel individual a impactului pe care alegerile noastre le au asupra comunității în care trăim.

Numai împreună putem asigura un oraș curat și civilizat!”, transmit reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Vizita de lucru" ? Maa ati innebunit ???
0
0
bai asta2;07 probabil te simti cu musca pe caciula faci parte din categoria enumerata dar asa cum toti muncim pe bai si respectam legea da poate sunt NASOALA ...dar nu sunt EXCROACA invidia nu ma roade ptr ca atunci cand iei niste bani cu japca nu ajuta la nimic nici macar la a fi sanatos ceea ce-ti doresc si tie
0
0
si cosmeticienii............
1
0
bai mariuco,eu te cred ca esti nasoala,saraca si nu ai bani sa mergi la cosmetica dar nu de la cosmeticiene porneste evaziunea .vrei bon?sa faci ce cu el ?sa l pui pe FB ,ca sa vada lumea ca ai fost la salon?sau ai tu o prietena care face o caruta de bani si te roade invidia .ha ha
2
5
de acord ANAF ai grija sa controlati si COSMETICIENELE ITI IA O CARUTA DE BANI SI bon ioc
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614