REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CONTROALE şi AMENZI de 30.000 de lei în doar două zile, pe traseul Năvodari - Constanţa!

CONTROALE şi AMENZI de 30.000 de lei în doar două zile, pe traseul Năvodari - Constanţa!

Replica API 6 iulie 2019 | 23:48 518

Marius Horia Ţuţuianu: „Le atrag atenţia celor două societăţi care deservesc ruta că astfel de verificări vor continua”

Marius Horia Ţuţuianu: „Le atrag atenţia celor două societăţi care deservesc ruta că astfel de verificări vor continua”

Ca urmare a sesizărilor cetăţenilor cu privire la traseul Năvodari-Constanţa, mai exact a condiţiilor în care se circulă cu mijloacele de transport în comun, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a dispus o verificare.

Astfel, joi şi vineri, 4 şi 5 iulie 2019, au avut loc două acţiuni inopinate ale Serviciului Control din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi Direcţiei Generale Administrarea Domeniului Public şi Privat-Autoritatea Judeţeană de Transport a CJC, cu sprijinul Poliţiei Naţionale, Poliţiei Locale Năvodari şi a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pe ruta Năvodari – Constanţa. Au fost oprite în trafic microbuzele care efectuează curse regulate pe acest traseu, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate următoarele amenzi:

- în data de 4 iulie, trei amenzi pentru: persoane în picioare, persoane fără bilet, lipsa asigurare călători;

- în data de 5 iulie, trei amenzi pentru: lipsă licenţă traseu în original, lipsă plăcuţă cu dimensiunea microbuzului.

„Le atrag atenţia celor două societăţi care deservesc ruta Năvodari – Constanţa şi retur că astfel de controale vor continua, aşa încât îi sfătuiesc la modul cel mai sincer să-şi respecte angajamentele ce decurg din licenţa de traseu şi caietele de sarcini întocmite la atribuire, iar în acelaşi timp să-i respecte pe călători şi să le ofere condiţii decente de transport! Ne dorim să eliminăm acele imagini cu microbuze rupte, umplute până la refuz, iar dacă pentru îndeplinirea acestui deziderat va trebui să facem controale permanent şi să fie aplicate amenzi zi de zi, atunci aşa vom proceda, până când vom ajunge la un numitor comun cu transportatorii, pe care îi asigur de toată consideraţia mea, dar cu condiţia să respecte ce am spus puţin mai devreme”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu.

De precizat că valoarea totală a amenzilor se ridică la circa 30.000 de lei, 25.000 de lei în prima zi a controlului, şi 5.000 - în a doua zi.

Pe ruta Năvodari-Constanţa sunt două firme care gestionează acest traseu, GMS şi JTA, iar singura care a fost depistată cu nereguli şi amendată a fost GMS, conform surselor noastre.

Controalele au fost salutate şi de consilierul PMP din Năvodari, Aurelian Dumitraşcu, care, la rândul său, solicitase astfel de acţiuni.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Calatoresc zilnic pe ruta asta si am observat ca firma a achizitionat masini noi iar cat despre timpul de asteptare este foarte scurt. Daca tot cautati sa faceti schimbari parerea mea e sa incepeti cu voi, nu sa stati in fiecare zi sa faceti controale cand lumea este multumita. Acum 2 zile se putea observa cum cineva este rau intentionat din partea controlului spunand in masina "acum nimeni nu are nimic de reclamat?". Incercati sa va castigati voturile facand ceva constructiv!! Dezvoltati infrastructura in Navodari, inclusiv Mamaia Nord!!
0
0
La vot trebuie sa desfiintam psd.ul, doar asa vom scapa de GMs, Metropolitan, Nar tour, etc. Primarului si consilierilor actuali nu le pasa caci noi nu avem DNA si parchet in cta
2
2
trei amenzi pt persoane in picioare e frectie la un picior de lemn, ceea ce nu intelegem noi astia mai prosti este de ce nu se doreste introducerea unei linii RATC sau macar a unei firme cu autobuze care sa circule la fiecare 10 minute pana la City iar microbuzele sa circule intre graficele autobuzelor...nu e necesar sa ai multa scoala sa gandesti doar sa vrei sa faci ceva, ceea ce nu este cazul Domnilor, ne vedem la alegeri! ...atunci veti veni din nou cu promisiuni, dar nu cred sa va mai creada careva.
4
1
Ma parlamentarilor dati lege sa se mareasca amenzile voi nu vedeti ca fenomenul se repeta an de an si astora nu le pasa de amenda sa creasca amenzile pana cand le este frica de lege pentru ca respect nu au nici colegi vostri care va cer ajutorul pt ca sa nu ajunga la tribunal sa fie intrebati de spagi sau alte magarii.
5
1
Pai daca in 2 zile au ajuns la buget 30000 lei continuati nu mariti darile catre stat ale muncitorilor ci faceti treaba pe care trebuie sa o aveti in vedere si sper sa vedem o schimbare
4
0
povestea asta se repeta an de an, probabil atunci cand cei in cauza au nevoie de ceva capital politic. In realitate batjocura dureaza de 20 de ani si nimic, dar absolut nimic, nu a fost imbunatatit.
4
0
asta e minciuna, sa veniti cu microbuzul mangalia-vama veche daca aveti curaj
3
0
De ce nu le retrag licentele retardatilor de la GMS. De 20 de ani isi bat joc de legi si de oameni. Sa le moara copiii inecati in mare si mamele inecate in p u l a.
6
0
Si a doua zi erau mai aglomerate ! P.S.D. -isti la P.S.D.-isti nu isi scot ochii ! Daca sunt atatea nereguli de ce GMS-ului nu i se suspenda activitatea ? De ce nu se REontroduce linia de STAT 23 R.A.T.C. cum a fisfost t zeci de ani pana in 2003 cand traseul la luat P.S.D.-istul Babinciuc ? Asta cu controlul inopinant e ... fum in ochii cetateanului !
13
2
Cu Sergiu B la brutarie
2
0
Astia de la GMS sunt cele mai mari javre
16
0
Eu merg zilnic pe traseul asta, e o bataie de joc. Microbuzele trec foarte rar! Bine ca au fost amendati!
20
0
Smenarii trebuie amendati
13
1
Simulare de control cu amenzi
7
10
trai-v-ar neamu-n pardesiu de scanduri
1
4
Foarte bine ca au fost amendati si ca au fost dispuse controale. Judetul Constanta nu este sat fara caini!
18
0
Metropolitan cei mai smecheri cu betivul barbos in frunte.
15
3
Foarte bine ca ii controleaza. Nu e normal sa nu dea bilete si sa fie aglomerate microbuzele
19
0
Foarte bine. Astia de la GMS prea fura curent
21
0
De cand asteptam asemnea controale. Bravo! In sfarsit ati facut ce trebuia facut de mult timp. Sa mai faceti pt ca imi e frica sa nu se revina la aceleasi practici
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102