REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Cernavodă! Care sunt concluziile

Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Cernavodă! Care sunt concluziile

Replica API 16 martie 2018 | 01:11 531

În data de 13.03.2018, la Spitalul Orășenesc Cernavoda a avut loc un control tematic organizat de Ministerul Sănătații privind toate aspectele ce trebuie îndeplinite de un spital pentru a asigura îngrijiri medicale de calitate conform normelor și legislației sistemului sanitar din România.

Echipa de specialiști a verificat în detaliu contractele de achiziții de biocide și dezinfectanți, modul de raportare a infecțiilor nasocomiale și modul de utilizare a produselor biocide și a dezinfectanților, circuitul/traseul pacinetului în spital, modul de gestionare a deșeurilor precum și verificarea igienico-sanitară pe fiecare compartiment din cadrul spitalului dar și toate circuitele funcționale din spital.

În urma controlului, nu a fost aplicată vreo sancțiune, Spitalul Orășenesc Cernavodă înregistrând aspecte pozitive la toate criteriile de verificare din grila elaborată de Ministerul Sănătății, în conformitate cu prevederile Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luci Radulescu cel mai tare prostilor !
0
1
invata sa scrii in primul rand! apoi, ca si ceilati frustrati, arunci cu noroi fara sa ai habar! ar fi bine sa comentezi in domeniul tau! ce treaba are managerul cu ce mananci tu? esti un ofticat si pe manager si pe personalul spitalului, nu m-as mira sa fii omul altor ofticati ca merge bine activitatea spitalului! cu dosarele...iar esti in santz, habar n-ai sa scrii si ce scrii
0
0
sa nu uitam de gabi fosta zdreanta de la bila care ia supt.o lui sava si a ajuns mare directoarela utilitati
5
2
Pe cocota aia masculina de spinoche care se crede ca spitalu e a lu tasu cind il trimiteti la bulau ? Primaria doarme e bara bara a angajat toate fufele care nici nu stie sa monteze o perfuzie in loc sa si faca treaba pentru care a fost angajate ele fac negot in spital dar cind ei spaguta pentru angajare nu mai conteaza nimic ce sti sa faci . Un ciubucar si un increzut spinoche plin de dosare penale la bulau cu tine
1
1
bai popa de mana a treia, mai lasa comentariile despre nevasta ta ca nu ne intereseaza... daca scula ta era buna, directoarea nu pleca la ma-sa!
6
1
controlul nu a gasit nimic,realitatea spitalului e cu totul alta
1
2
nu ati obosit mai rapandulelor care comentati pe aici sub anonimat sa mancati rahat despre oameni care au realizat si realizeaza ceva pt orasul asta!!!! Sa dea domnul sa va imbolnaviti jegurilor ce sunteti si sa fiti salvati, atunci o sa va dati seama ce fac oamenii astia penrtu noi!!! Nu va depasiti conditia de papuse muppets
3
3
Nu trebuie sa l uitati si pe Liviu rapandula care o bobardeste pe coana Diana preoteasa curva mare directoare de premarie !
5
3
Toata pulimea in Cernavoda au ajuns in functii de conducere politic.Sa enumeram epavele societatii care si -au cumparat cate o diploma si au decartat la partide sa conduca destinele orasului precum Sponoche Marius un biet merceolog la Argos dat afara ptr incompetenta,Sava Marian sofer la fostul CNE,Radulescu Lucian diskjochei adica dj hamal la caratul boxelor lui Lefter si lista ar putea continuua.V -am dat doar trei exemple ca sa va faceti o imagine a menegerilor de cacat din Cernavoda.Din mercrolog,dj si sofer ce puteti face???.
7
1
Trebuie inchis manageru , sa mearga spitalul !! Si asa se termina mandatul in august !!
4
1
trebuie inchis
2
3
Un spital de n i m i c. 75% din personal este pus degeaba acolo. Sa se ia masuri , ca e ditamai orasu si un spital aiurea rau din toate punctele de vedere !!!
3
2
Manageru trebuie controlat la partea financiara !!! Ca rupe cu furatu !!!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212