REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Control ANPC la un operator economic din Argeș! Laurenţiu Duţă a ingerat o bucată de tacâm din plastic! VIDEO

Control ANPC la un operator economic din Argeș! Laurenţiu Duţă a ingerat o bucată de tacâm din plastic! VIDEO

Replica API 15 noiembrie 2019 | 02:13 407

La un pas de tragedie, după ce a ingerat o bucată de plastic! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a închis temporar o unitate din Argeș ce livrează mâncare la domiciliu după ce un consumator a semnalat că a înghițit o bucată de plastic ruptă dintr-o furculiță de unică folosință.

Operatorul a încălcat art.7 lit a) a 5 liniuta din og 21, aplicat art.50, alin 1 lit a - și a fost amendat cu 20.000 lei. Sancțiunea complementară de închidere temporară a unității este pe o durata de cel mult 6 luni. Acțiunea este în desfășurare, pe baza trasabilității produselor . Operatorul economic “vinovat” este din Argeș, dar livrează la nivel național, spun reprezentanții ANPC.

Condițiile de ambalare individuale sunt greu de imaginat, vorbind de lucruri a căror igienă și sterilizare este esențială. Inspectorii ANPC spun că nu exista niciun standard de calitate a plasticului, nici măcar la nivel european.

De precizat că persoana care a ajuns la urgenţa Spitalului din Piteşti, pentru îngrijiri de specialitate ca urmare a faptului că a înghiţit bucata de plastic, este Laurenţiu Duţă de la trupa 3 Sud Est.

Video:

M.P., R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este urat ce s-a intamplat, dar imi pun intrebarea: consumatorul era chiar asa de flamand ? Nu a mestecat si el mancarea ?
1
0
Mi sa intamplat de cateva ori ca sa mi se rupa furculita . Sunt de proasta calitate . Cam tot ce se comercializeaza pe piata romaneasca sunt de calitate indoelnica . Nu vad unde ar fii vina comerciantu;ui a celui care livreaza produse alimentare . Sau ca poate este vinovat daca este informat despre calitatea tacamurilor din piata si nu lea achizitionat pe acelea . Asta este mai greu de presupus pentru ca nu sunt in domeniu . Dar de proasta calitate stiu ca sunt . Am constatat pe propia piele cum sar spune .
3
0
fii atent ce bagi in gura
3
0
Cum sa fie firma de catering vinovata, ca fomila a mancat si o parte din furculita? China face tacamurile, asa sunt toate, nu mi se pare normal sa fie amendat cel cu restaurantul.Pe bune?Unde traim?Cum sa faci asa ceva? Chiar sunt indignata de neprofesionalismul acelui inspector. Da, tacamurile sunt de f proasta calitate, cat mai subtiri, dar cum sa fie altcineva vinovat decat firma care le produce?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369