REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
16.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

CONTURILE patronilor de la Fattoria, BLOCATE pentru 1.100.000 de EURO

CONTURILE patronilor de la Fattoria, BLOCATE pentru 1.100.000 de EURO

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:24 8708

Patronii lanțului de restaurante Fattoria au grave probleme cu Primăria Constanța. Familia Economu trebuie să-i achite peste un milion de euro, bani pe care după ce nu și-a mai plătit ratele la un teren achiziționat de la administrația locală. Este vorba despre terenul vizavi de hotel Condor din Mamaia, pe care și-a construit o unitate de alimentație publică. Primăria Constanța a demarat procedurile pentru executarea silită împotriva soților Economu, Mariana și Tudorel, în vederea executării sumei de 1.111.517 euro, reprezentând rest rate contractuale în valoare de 569.761,27 euro, dobânda și TVA-ul aferent în valoare de 247.941 euro, precum și majorări de întârziere în valoare de 293.815 euro, la care se adaugă cheltuieli de executare. Judecătoria Sectorului 1 București a decis, pe 11 decembrie, să admită cererea de validare a popririi formulată de executorul judecătoresc.

”Admite cererea de validare a popririi formulată de petentul BEJ Ivanciu George Adrian pentru creditorul Municipiul Constanţa prin Primar în contradictoriu cu debitoarea Economu Mariana şi terţul poprit SC La Fattoria Ristorante SRL.

Validează poprirea înfiinţată la terţul poprit SC La Fattoria Ristorante SRL prin adresa emisă la data de 29.07.2020 de BEJ Ivanciu George Adrian în dosarul de executare nr. 52/2019, asupra sumelor de bani prezente şi viitoare datorate debitorului de terţul poprit până la concurenţa sumei de 1.111.517 euro reprezentând debit restant, la care se adaugă suma de 70.024,41 lei reprezentând cheltuieli de executare. Obligă terţul poprit la plata sumei de 20 lei către petent cu titlu de cheltuieli de judecată şi la plata sumei de 1.487,50 lei către creditor cu acelaşi titlu. Cu apel în 5 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în minuta instanței.

Cum s-au petrecut faptele

Concret, este vorba despre un teren din stațiunea Mamaia, vizavi de hotelul Condor, pe care soții Economu l-au dobândit de la primărie, convenindu-se plata prețului în rate. Aceștia s-au obligat, conform procesului-verbal de renegociere, să achite suma de 843.139 euro, într-un termen de maxim trei ani, eșalonat în patru rate trimestriale. La prețul renegociat se aplică o dobânda de 5%/an, iar pentru neachitarea la termenul scadent, a ratelor contractuale se vor percepe majorări de întârziere conform OG nr.93/2002.

LA Fattoria Ristorante S.R.L. este deținută de familia Economu astfel: 40%-Economu Elena ; 40% Economu Costin ; 10% Economu Tudorel și 10% Economu Mariana. Administratori sunt Elena și Costin Economu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BIROUL EXECUTORULUI JUDECATORESC IVANCIU GEORGE ADRIAN-Petent, MUNICIPIUL CONSTANTA PRIN PRIMAR-Creditor, ECONOMU TUDOREL-Debitor, TUDORS CAPITAL INVESTMENTS S.R.L.-Tert poprit, Obiect-validare poprire DOSAR EXECUTARE 52-2019. Judecatoria SECTORUL 1 BUCURESTI Sectia I Civila, Stadiu procesual-Fond.Nr. unic 26759-299-2020. ATENTIE!!! Sedinta-21.12.2020
8
0
BIROUL EXECUTORULUI JUDECATORESC IVANCIU GEORGE ADRIAN-Petent, MUNICIPIUL CONSTANTA PRIN PRIMAR-Creditor, ECONOMU TUDOREL-Debitor, ASOCIATIA DE PROPRIETARI TUDORS-Tert poprit. Obiect-validare poprire DOSAR EXECUTARE 52-2019. Judecatoria SECTORUL 1 BUCURESTI Sectia a-II-a Civila, Stadiu procesual-Fond.Nr. unic 26760-299-2020. Sedinta-22.01.2021.
9
0
Au schimbat si banner-ul cu numele de la constructie ca sa nu-si mai dea lumea seama ca e fostul tudors residence la cat au aparut prin ziare. Asta inseamna sa fii un escroc abil.Ce escroc bai nene.Ii duce mintea aia numai la tertipuri de golanii si escrocherii.Ei se considera smecheri ca asa inteleg ei smecheria.Omu se mai da si mare arhitect.Umbla cu planse dupa el, merge asa tantos ca si cum a facut cel putin facultatea de arhitectura ion mincu.Ei stau linistiti, isi fac concediile chiar daca sunt in plin procesc de executare.Li se rupe lor.Sunt obisnuiti cu astfel de situatii.Viata lor.
9
0
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
1
3
Din cauza ca e avar face asa.Niciodata nu va pleca tudorica din nordului.dar niciodata.Spatiul de acolo e al lui tudorica per sempre.Niciodata chicheanu nu va intelege ca din banii de chirie a trebuit sa se puna ser in buze in america.De unde sa stie un mos senil ce inseamna la o femeie serul in buze.De unde sa stie un mos senil ce inseamna fantezia si imaginatia.Ce oameni inapoiati in mentalitate.Vai de capul lor de redusi mintali.Nimic nu stiti.
12
0
bravo, sorina. stii si penal
1
0
dupa teapa de la economu, bani din chirie n-a incasat, de evacuat inca n-a reusit sa-l scoata de pe nordului
1
2
Valentin coman de la litoral tv e machedon? NU? Atunci de ce se prosteste ca un caraghios?!
5
2
O alta speta cu machedoni imputiti.
16
1
Un taranus de camena si o taranca de tistimelu care acum nu mai zic ca sunt machedoni ca ei sunt inteligentii pwlii.S-a vazut cat de inteligenti sunt daca au ajuns in situatia asta.Da ce pzd ma-sii,bentley-ul ii asteapta la scara cu toate datoriile lor.Si, pardon,G-Klasse care era cautat de dealer pentru neplatirea ratelor.Astia da afaceristi.Bai nebunilor ei au bani ca doar au pacalit fraierii sa ia apartamente intr-un bloc care probabil va fi preluat de primarie.Ce va mai rahatiti pe voi.NU vedeti ca azi mai pune un geam,maine o usa asa de ochii lumii.Nici el nu stie daca scapa de proces
23
0
asta nu e ala de fratisu avea fel si fel de cafenele, inghetatarii, depozite si si-a pus streangul de gat ca n-a mai suportat ca ramasese falit?
16
1
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
2
3
In PLM ii cheama familia ECoNoMu ! Cum sa isi plateasca ma taxele daca ii cheama asa. Machedoni spurcati !!
10
2
PARCHETUL JUDECATORIA CONSTANTA-Petent, ECONOMU TUDOREL-Intimat, TARAKCI BINALI-Intimat.Obiect: confiscare speciala-art.315 lit.c NCPP.Dosar 15285-P-2015.Dispune luarea masurii confiscarii speciale a ancorei metalice medievale,din fier forjat,cu 4 brate fixe,aflate in custodia Directiei Judetene pentru Cultura Constanta, prin predarea acesteia organelor in drept a o prelua.Pronuntata in camera de consiliu,azi, 11.04.2018.
20
1
dar sianga. aia stiu cumva ce hram poarta familia moderna economu?
21
2
ba mirceo, ai tai stiu ce cuscrii le-a dat viata? saracii babagieni, daca-r sti ei ce cuscrii tepari le-a dat viata!!!
22
1
Pe 20 decembrie Chicheanu le-a dat ordin de evacuare din locatia Herastrau pentru neplata chiriei.Amplasament ca cel actual nu vor mai gasi in tot Bucurestiul.Au mai avut o locatie deschisa acum vreo 5-6 ani in Mall Promenada si au ramas cu chirii neplatite,dar cu multinationalele nu te joci ca au avocati buni.Au avut si rahatul de hotel-boutique in centrul vechi dar si ala a dat faliment.Acum au o cacanarie de gelaterie ca pe timpuri. Locatia de pe plaja e inchiriata la unul care se aproviziona cu racoritoare si apa pe cheltuiala La Fattoria fara sa stie fraierii. Tepuiesc furnizorii.
22
2
Atentie , funia !
18
0
TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE. dar absolut pe toate.ce nu au invatat indealungul timpului cei doi e ca ,caracterul lor lasa de dorit. in toate ipostazele. dar uite ca a venit vremea sa se confrunte cu astfel de probleme cauzate tot de ei. si vor mai intampina probleme de genul acesta ca asa sunt ei cu toate rugaciunile lor in biserici. asta e caracterul lor si asa vor ramane.nimic nu-i mai schimba.ulciorul nu merge de multe ori la apa.paradoxal e ca se dau bisericosi, dar de fapt injosesc lumea si se dedau numai la cele excluse din biblie. pentru ei nu exista omenia, ci numai perversitatea.
24
0
dEja la ora asta articolul are aproape 2000 de vizualizari. machedonii citesc pe rupte si unul nu mai spune..ca ti ficior iara economu. japitelor
29
2
asa e, prin cristina toxin a facut recurs pentru actiune in raspundere delictuala pretentii la curtea de apel constanta ceea ce inseamna ca o decizie definitiva a curtii de apel spulbera toata sentintele de la instantele din bucuresti sau din tara. asta nu miroase doar a trafic de influenta, ci si a dare si luare de mita. a mai incercat respectivul sa aranjeze ceva cu un judecator de la judecatoria sectorului 1 care la un moment dat fusese membru csm in urma cu foarte multi ani si aproape ca-i reusise, dar judecatorul avea ceva probleme si a renuntat la idee. DARE SI LUARE DE MITA. Lg 78-2000
34
0
Avocata Felicia Nadina Ovanesian a renuntat sa-l mai reprezinte pe Economu Tudorel din considerente de confilct de interese, fiind in prezent consiliera noului primar Vergil Chitac, dar a preluat speta avocata Toxin Cristina, fosta presedinta a Judecatoriei Constanta care este si colaboratoarea Feliciei Ovanesian. Ne intrebam, cine din cunostintele lui Economu are acces la magistrati pentru o sentinta favorabila? Nu cumva seamana acest caz a trafic de influenta?A nu se uita ca Felicia Ovanesian este unul dintre avocatii care iese la "picnic" cu multi judecatori din instantele din Constanta.
38
1
tudorica e prea smecher pentru secolul asta.cand intra in fibriliatii si urla ca n-are bani de vanatoare o trimite pe nevasta-sa sa faca rost de bani.si aia chiar ii aduce. cum-necum ii aduce.ce barbat dom-ne, ce barbat.armanii mai au multe de invatat de la tudorica. e smecher rau.daca pui la socoteala datoria de 1.100.000 euro si spaga data lui Mazare din 2008-2009 pentru tereenul cu pricina,o sa constatati ca s-a bagat in combinatia vietii lui. bravo lui, ce barbat dom-ne, ce barbat.
37
1
Nu mai au nimic pe numele lor. Cu ce naiba ii vor executa?Firma e praf! Doar cei care au dat avans pentru apartamente il pot da in judecata pentru inselaciune, dar e proces de lunga durata si daca au dat bani fara un precontract sau ceva asemanator, sa vedem cum vor demonstra in instanta. Opulenta de a avea un apartament in statiunea mamaia devine uneori riscanta cand dai peste asemenea escroci. Ce e de mirat, e faptul ca cei doi si-au pus odraslele ca adminiztratori in situatia in care societatea are probleme de acest gen. Adica, cei doi copii pot raspunde in fata legii in locul parintilor.
35
0
Moka.ro Muye Fagabou muye psd muye mokanes
12
7
Alti machidoni???????.........
27
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407