REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

COPAC pus la PĂMÂNT de COPII, ca să FURE corcodușe

COPAC pus la PĂMÂNT de COPII, ca să FURE corcodușe

Replica API 7 iunie 2021 | 00:23 2470

Parcurile constănțene sunt des vandalizate de persoane needucate, cu rele intenții. Mai grav este atunci când este vorba de copii. Deunăzi, în parcul Dragoslavele, nou reabilitat, mai mulți copii au pus la pământ un copac… de pofta corcodușelor. Fapta celor mici a fost aspru blamată iar locuitorii zonei spun că au obosit să se certe cu părinții ce îi privesc și nu îi opresc din a mai face astfel de năzbâtii.

Constănțenii vor normalitate, însă sunt oare în stare să o mențină? În municipiul Constanța se fac pași mici spre un oraș curat și civilizat, însă, se pare nu toți constănțenii sunt de aceeași parte a baricadei. Pe de o parte sunt cei care bat cu pumnul în masa că vor ca anumite lucruri să se schimbe, și pe partea cealaltă sunt tinerii, copiii, needucați, care vandalizează tot ce le stă în cale, chiar și sub supravegherea părinților care nu dau doi bani să-i oprească. De exemplu, zilele trecute un grup de fete au vandalizat un copac din parcul Dragoslavele din Faleză Nord. Deși firave, până nu au pus copacul la pământ nu s-au lăsat și totul sub atenta supraveghere a unui băiat. Toată această desfășurare de 'forțe' a fost pentru… câteva corcodușe.

Constănțenii din zonă au sesizat imediat incidentul și i-au alungat pe copii, însă au ținut să facă publică întâmplarea pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc. „Vă rugăm din suflet, când mai veniți în parcul din spatele complexului Cordial, stați relaxați pe băncuțe sau constituiți grupuri de dialog, dar lăsați copii în pace sa rupă câte un pom, slava Domnului, sunt destui”, a declarat un constănțean, sarcastic.

„Am obosit…”

Reacțiile nu au întârziat să apară, copiii fiind blamați de unii și ocrotiți de alții pentru că ceea ce făceau „este normal” sau „doar se jucau”. „Ăștia sunt un fel de grup organizat care nu fac altceva decât să distrugă! Și în parcul de pe faleză fac la fel... din păcate”, „Nu le pasă... Își aduc copiii să facă pipi în geamurile noastre sau la intrarea în scară, lovesc cu bețe, cu pumnii și cu picioarele ușile de la scară, trag de burlane, și altele. Am obosit să ne certăm cu părinții care se amuză...”, au declarat locuitorii din acea zonă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pedeapsa sa fie sa aibe grija de copacei . nu este vina lor ca sunt salbatici de orash
0
0
Ha ha ha ha ha
1
0
ce stire interesata! Sunteti in pana de idei?
0
2
Dementa de primavara! Educatie nema si la scoala si acasa! Asa ca...
4
1
Popor gipsoid.....putori,idioti,hoti ...dar plini de ifose si plini de cereri....pe moca. Pedeapsa ....si la munca.
7
0
Ce vreti educarie postcomunista.
9
0
corcodusii nu sunt copaci care infrumuseteaza orasul. au fost plantati de betivii pe care i a adus Ceausescu la Constanta sa isi faca tuica in balcon. Deci nici o pierdere
3
8
ar trebui amendati parintii, ca mai apoi sa-si educe odraslele
14
1
Crederti ca parintii stiu ce fac odraslele lor in oras?
9
1
Din parinti javre, ce pot iesi ?
13
1
Bine ca cenzurati comentarii la alte stiri mai importante. Dar stirea asta a voastra de kk nu va sare in ochi.
11
5
Copii copaci
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468