REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Copil agresat în scara blocului de propriul tată; polițiștii au fost sesizați! Video

Copil agresat în scara blocului de propriul tată; polițiștii au fost sesizați! Video

Replica API 20 septembrie 2022 | 12:52 8777

Polițiștii constănțeni au fost sesizați luni, 19 septembrie, după ce un părinte a fost filmat în timp ce-și brusca copilul în scara blocului. În imaginile surprise de camerele de supraveghere se observă cum un bărbat se chinuie să stăpânească un copil care, probabil, refuza să intre în casă. În scandalul tată-fiu a intervenit și un bărbat care încearcă să-l calmeze pe tatăl posesiv.

În imagini apare și o femeie în vârstă, bunica copilului, care aplică același tactici ca și tatăl.

Evenimentul nefericit a avut loc pe strada Traian, numărul 30, Bloc B4, în jurul orei 20.48. Scandalul a început, inițial, în parcare, după care a continuat, minute în șir, în scara blocului. La întreaga scenă au asistat și alți copii.

Video:

Vom reveni!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sali Achif vrea sa fure apartamentul lui maica-sa sa nu imparta cu fra-su un hot. Ta-su a fost un alcoolic betivan notoriu dormea si a si murit pe strada
3
0
Mai bine ti ai face un control riguros la cap ! Toate actiunile tale sunt agresive , faci abuz de locul de munca , nu vei ajunge decat acolo undeviti este locul ! La penitenciar !
5
2
Acest Sali Achif lucreaza la OCPI Constanta, are program de sef pleaca la ce ora vrea la munca si de la munca, directorul de la OCPI este fost coleg de birou el ...relatii la greu.are legaturi cu Doamna aceea cu fetita vecina de la et10 legaturi foarte apropiate. El probleme grave de sanatate. Tot blocul se fereste de el
3
2
Mama copilului e u c***a se culca cu alti barbati cand copilul avea 1 an. O cheama Sali Manuela, e politista locala. Judecatorul i-a luat copilul si a pus-o sa plateasca pensie alimentara.
8
1
Cum sa incalce ordinul de protectie mama minti luminate... ??? Copilul termina orele la 11:30 iar cu o seara inainte a fost agresat fizic de catre acel monstru!!! Ce a cautat sa mearga la scoala cu o ora inainte??? Mama a mers la scoala pentru a vedea starea copilului care a fost trantit si tarat pe jos ca un caine!!!! Ce cauta acea doamna cu fetita pe acolo??? Ce rol avea??? Complice?
2
2
care este numele mamei copilului?
4
0
Asa mama nu , oricum altfel , asa nu !
1
0
Vlad Tepes se f***a in cur de mic de cand era prizonier la Istanbul era musulman si vorbea turceste. Deaia era asa de nebun si ucidea boierii si le manca inimile crud Vampir Dracula pe bune
3
0
Unde esti tu Tepes Doamne ????
1
0
Explicatie ??? No justice !!!
2
0
Absolut totul este pe dos , nevestele isi agreseaza barbatii , mamele isi terorizeaza copiii iar mai nou se arunca cu ei pe geam ! Are cineva vreo explicatie ???
2
0
Pacat ca parintii nu au acel neuron sa fie mai buni spre binele copiilor .
1
0
Ziua in care doamna politista va da socoteala in fata legii nu este departe !
1
0
Sa o indrebe pe doamna politista cine este in masura , cand a luat copilul in brate si a zis ca sare cu el pe geam ! Ce consumase ?
1
0
Neadevarat
1
0
Sali Achif
1
0
Asa-zisul tata e Sali Achif, lucreaza la opc, nu credeam ca e in stare sa-si bata copilul, trebuie chemata protectia copilului imediat. Nu se poate asa ceva
1
0
in tarile nordice a n i m a l e l e alea erau la puscarie si nici nu-si mai vedeau vreodata copiii.
3
0
Sper sa se faca dreptate , sunt vecinii nostrii , ea nu are ce cauta langa baiat iar tatalui sa i dea Dumnezeu sanatate si rabdare
2
0
Singurul loc disponibil pentru doamna politist - penitenciarul Targsor
0
0
Mi e rusine sa va relatez ce calitati are colega mea !
2
0
Intara asta mori cu dreptatea in mana . Ce mama i asta care are ordin de protectie si fata de copil si fata de tatal copilului ? O politista aroganta .
1
0
Rusine politiei
1
0
Asta i aia care a zis ca sare cu copilul pe geam daca nu i da fostu sot nu stiu cate zeci de mii de euro ?
1
0
In realitate situatia este cu totul alta , acest copil nu are nici o problema , invata la aceeasi scoala cu baietii mei , mama este o POLITISTA de la locala , penala si plina de tupeu , gravida inca din timpul fostei casnicii , tatal un domn in adevaratul sens al cuvantului iar cel ce agreseaza copilul nu este nimeni altcineva decat un amarat de zugrav , actualmente iubitul politistei . Politista si iubitul acesteia supun copilul la rele tratamente aplicate minorului , alieneaza in mod voit acest baietel si l indeparteaza de tatal sau natural !
1
0
Mama daca a incalcat ordinul de protectie, asta se pedepseste cu puscarie... Daca Mama copilului are ordin de protectie inseamna ca a facut ceva grav sub demnitatea umana, daca stie cineva despre ce e vorba?
1
0
ma c.c pe stirea voastra, mie de multe ori mi s-au intamplat situatii asemanatoare cu copilul,fiind autist, ultima pe Circuit la Spa Francoshamp tribunele fiind full nimeni dar absolut nimeni nu mi.a zis nimic si vorba aia e Belgia si am avut o atitudine exact identica cu a domnului care nu e "abuzator" v.as ruga celor ce a.ti scris acest articol sau celor ce comenteaza aiurea sa incercati sa stapaniti un copil autist cand are o criza si dupa ce reusiti sa ne impartasiti si noua experienta.Cu bataia nu rezolvi nimic , dar fermitatea ta trebuie sa fie pana se linisteste, trebuiesa cedezi
0
0
Nu am inteles de ce trebuia batut copilul care, in cazul de fata, este victima neintelegerilor dintre parinti. Una se spune in titlu si alta reiese din articol, respectiv nu tatal este cel care l-ar fi agresat pe minor, ci prietenul sotiei impotriva careia a fost emis un ordin de protectie. Si sa se emita un ordin de protectie impotriva unei femei e destul de rar. Cred ca 9 din 10 sunt date impotriva barbatilor. Iar la asa ceva se ajunge dupa muuulte episoade de violenta domestica la care a participat si copilul, de unde si atitudinea sa.
0
0
Societate condusa de oameni fara copii sau de oameni carora le cresc altii copiii...habar nu aveti c vorbiti..poate copilul are autism sau sindrom Down v-ati gandit? Din acest motiv poate viata parintilor nu e asa roz cum cred unii. Acesti copii sunt foarte greu de stapanit. Sa-i vad eu pe idotul sau idiotii care au alertat Politia cum gestioneaza un astfel de copil mai ales cand nu vrea sa intre in casa si fuge in fata unei masini.
2
0
maine poimaine se v-or sesiza si capetele noastre seci si v-or baga o lege in parlament ca si in norvegia si sa vezi ce mai ramanem fara copii.O bataita la timpul potrivit nu strica nimanui.
3
0
cum ba sa puneti imagini cu copilul neblurate?
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218