REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Copil de 12 ani bătut cu bestialitate de către un bărbat băut

Copil de 12 ani bătut cu bestialitate de către un bărbat băut

Victor ROTARU 24 aprilie 2024 | 00:00 234

Cristian M., un bărbat din Constanța, posibil sun influența alcoolului, a încercat să-și facă singur dreptate, după ce mai mulți minori au lovit cu picioarele ușa blocului în care locuia. Ieșind val vârtej din apartament, acesta a alergat după doi dintre cei trei minori, însă fără rezultate, găsindu-l pe Andrei F., care se știa lipsit de vină, la locul incidentului. Bărbatul nervos, a început să-l lovească pe minorul de 12 ani, lovindu-l cu capul de perete iar ulterior l-a aruncat într-un tufiș.

Copil de 12 ani batut cu bestialitate de catre un barbat baut

Totul s-a întâmplat pe 6 mai 2021, atunci când lucrătorii Secției 5 de Poliție din Constanța au întocmit procesul – verbal de sesizare cu privire la faptul că Andrei F. a fost agresat lângă liceul „Dimitrie Leonida” din Constanța. Polițiștii deplasați la fața locului au luat legătura cu Andrei F., în vârstă de 12 ani, care le-a relatat faptul că, în timp ce se afla împreună cu alți trei prieteni de-ai săi, au lovit pentru amuzament ușa blocului AV32, moment în care din bloc a ieșit un bărbat care i-a alergat, prinzându-l pe Andrei F. și lovindu-l pe acesta cu pumnii în zona capului și izbindu-l de perete.

Din declarația lui Andrei F. a reieșit că în data de 6 mai 2021, în zona CET, în fața blocului AV32 de pe aleea Pelicanului, împreună cu trei prieteni. La un moment dat, doi dintre aceștia, pentru a se amuza, au decis să dea cu picioarele în ușa de acces a blocului AV32, iar la scurt timp din interiorul blocului a ieșit Cristian M. În acel moment, ceilalți băieți au fugit, însă Andrei F. a rămas pe loc. După ce minorul a încercat să îi explice că el nu are nicio vină, Cristian M. a devenit violent, l-a lovit cu capul de peretele de la intrarea blocului, apoi l-a aruncat în tufișurile de lângă, iar prietena sa, fiind martor la tot ce s-a întâmplat, a sunat la Serviciul 112 pentru a chema ambulanța. Aceasta declarând faptul că bărbatul părea că se află sub influența alcoolului.

Copil de 12 ani batut cu bestialitate de catre un barbat baut

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Cristian M. la 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi vinovati. Copii de sanctionat pentru ce au facut,la nivelul gravitatii,iar tembelul bataus sa faca macar o luna de bulau. Cum sa ataci un copil,sa-l dai cu capul de pereti? Putea sa-l nenoroceasca. Barbatul a demonstrat ca este un potential i*******r violent periculos,fara empatie umana.
0
0
Si pe tineri cum i-a sanctionat pentru deranjarea linistii publice, distrugerea bunurilor unei asociatii de proprietari care cheltuie sume mari de bani ca sa traiasca in conditii decente? Pe parintii lor i-a amendat? La scoala de corectie cu ei! Multi tineri sunt tulburati si ne deranjeaza foarte mult in zona blocurilor. Ideea e ca nu deranjeaza la blocul lor ci merg in alte zone sa-si faca de cap. Fumeaza (cine stie ce!!), beau energizante, de aceea comportament agresiv....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212