-2.6° Constanța Lun., 30 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6259
-2.6° Constanța Luni, 30 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6259

Copil de 2 ani lăsat nesupravegheat, salvat de la înec de un polițist local

Andreea VREJOIU 15 octombrie 2022 | 14:47 679

Inconștiență uriașă pentru rudele unui copil de doar 2 ani din Slobozia. Micuța a fost lăsată nesupravegheată și a căzut într-o fântână arteziană.

Toma Florin Augustin este numele unui bărbat devenit erou pentru o familie din Slobozia. De profesie polițist local, acesta a fost omul potrivit în momentul potrivit pentru a evita o tragedie.

Aflat în timpul său liber, bărbatul a ieșit la plimbare în Parcul Ialomița din Slobozia. La un moment dat, acesta a observat un copil de 2 ani, nesupravegheat, cum cade în fântâna arteziană din zonă. Fără să stea pe gânduri, polițistul sare imediat în ajutorul fetiței, o scoate din apă și apoi îi caută părinții sau rudele aflate în zonă. Din filmările apărute pe camerele de luat vederi din zonă și puse la dispoziție de Poliția Locală Slobozia, se observă inițial cum fetița apare în zona fântânii alături de alte două persoane.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

La un moment dat, micuța rămâne singură pe marginea apei și pare că încearcă să atingă suprafața ei cu picioarele. Nu reușește și alunecă în fântână. E momentul în care a fost observată de polițist. Dacă ne referim la cele două persoane care o însoțeau pe copilă, în mod cert nu e vorba de părinții acesteia ci, cel mai probabil, de niște rude, probabil o soră și un frate mai în vârstă.
Poliția Locală Slobozia, laude pentru Florin: ”Îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă”

Evenimentul petrecut în județul Ialomița a fost prezentat pe pagina de Facebook a celor de la Poliția Locală din Slobozia. Agentul Toma Florin Augustin este lăudat pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Iată postarea:

”Datorită calității umane deosebite de care a dat dovadă colegul nostru, Toma Florin Augustin, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Slobozia, o tragedie deosebită a putut fi evitată. Îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi cu siguranță cu toții putem învăța o lecție deosebită din caracterul şi comportamentul acestui polițist local şi suntem mândri că este parte din echipa noastră. Cu siguranță dacă fiecare dintre noi ne-am implica mai mult în viața comunității noastre şi nu am asista pasiv la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, asemenea polițistului local, am putea crea un spațiu mai sigur şi mai civilizat în oraşul nostru”, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820