REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Copil de 3 ani, transportat cu elicopterul SMURD, după ce o rulotă comercială a explodat

Copil de 3 ani, transportat cu elicopterul SMURD, după ce o rulotă comercială a explodat

Virgil STOIAN 23 ianuarie 2023 | 21:12 1290

O explozie urmată de incendiu s-a produs, luni, la o rulotă în care se pregăteau spre vânzare produse de tip fast-food, iar în urma deflagraţiei, cinci persoane, printre care şi un copil de 3 ani, au fost transportate de urgenţă la spital. Minorul, care prezenta arsuri, a fost preluat de elicopterul SMURD de la Târgu Mureş şi a fost dus la Bucureşti, informează News.ro.

 

Copil de 3 ani, transportat cu elicopterul SMURD, dupa ce o rulota comerciala a explodat

Incidentul a avut loc luni, în centrul comunei Botiza din judeţul Maramureş.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza. La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.

Din primele cercetări, potrivit ISU Maramureş, se pare că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza unei butelii.

Iniţial, toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Sighetu Marmaţiei unde s-a luat decizia de a fi transferaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare. Ulterior, medicii au decis să solicite intervenţia elicopterului SMURD care l-a preluat pe copilul de 3 ani şi l-a transferat la Bucureşti.

De asemenea, în urma deflagraţiei a rezultat şi distrugerea unui autoturism, care se afla parcat în imediata apropiere a rulotei.

În cauză, poliţiştii fac cercetări într-un dosar sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272