REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Copil român din Germania, umilit de o profesoară la o lecţie despre furt

Copil român din Germania, umilit de o profesoară la o lecţie despre furt

A.F. 23 martie 2023 | 22:59 895

Caz revoltător în Germania: un copil român a fost umilit la școală după ce profesoara de etică l-a nominalizat ca fiind principalul suspect la o lecție despre furt. Potrivit părinților copilului, profesoara i-a spus acestuia că este cel mai îndreptățit să vorbească despre subiect, deoarece românii sunt cunoscuți pentru furt.

Copil roman din Germania, umilit de o profesoara la o lectie despre furt

Lecția de etică predată la o școală din apropiere de Stuttgart, nu doar că l-a umilit pe elevul român de 12 ani, dar acesta a ajuns în ipostaza în care nu își mai dorește să se reîntoarcă la școală.

Întreaga întâmplare a fost făcută publică de mama copilului pe o rețea de socializare.

Femeia povestește cum la școală, profesoara de etică a realizat un scenariu de furt și l-a numit ca fiind principal suspect pe elevul român de 12 ani, pe motiv că românii sunt cunoscuți că fură. De aici, până la o adevărată bătaie de joc la adresa elevului nu a fost decât un pas.

După incident, copilul a fost expus glumelor răutăcioase ale colegilor. Acasă, a întrebat „de cel puțin 10 ori”:  „Mama, de ce numele meu?? De ce vârsta mea ? Și de ce țara mea? Are ceva cu mine doamna??”, povestește mama copilului, scrie Gândul.

Pe rețelele de socializare, comunitatea de români din Germania s-a arătat extrem de revoltată, ba chiar i-a sfătuit pe părinții copilului român să facă o plângere la superiorii profesorilor.

Mama elevului de 12 ani, originară din Bistrița, este de părere că profesoara a făcut acest lucru în mod intenționat, ba mai mult decât atât, l-a numit, la fel ca și pe copilul ei, Luca - pe hoțul din scenariul de furt, citează antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu am fost foarte umilit doar pt ca eram t***r, si la lectiile de istorie si la cea de literatura (poezia scrisoarea a 3a e mai mult decat elocventa, exponent al fascismului romanesc), repet doar pentru ca nu eram roman am fost umilit, RAZBOIUL PSIHOLOGIC impotriva uramsilor otomani din Romania a fost prezent pe toate planurile cat si-n vorbirea curenta cu expresii de genu':"esti t**c?", "cum e turcu' si pistolu', "ho ca nu dau turcii" ........... voi cand faceti BULLING altora face parte din NORMALITATE, dar cand vi se face nu va pica bine, foarte bine a facut acea profesoara din Germania, o felicit, chiar as fi vrut sa o contactez si sa-i spun ce bulling faceau romanii inainte de 1989 si inca fac.
0
0
O stire total eronată, scoasă dintr-un context, răstălmăcită pentru că presa e total ahtiată după senzațional. O mizerie!
0
0
Profesoara a uitat afacerea vw.
0
0
Iaca au ajuns idiotii nostri si in germania! De ce comunitatea de hoti se revolta pe nemti ? Au plecat din tara lor deoarece au refuzat sa se revolte pe lepadaturile hoate care conduc romania spre dezastru.Asa a ajuns romania recunoscuta pe mapamond ,ca fiind tara de hoti .Este adevarata cauza de neaccedere in Schengen.
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102