REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Copilă SALVATĂ, în ULTIMUL MOMENT, din COLȚII câinilor maidanezi de un ȘOFER. VIDEO

Copilă SALVATĂ, în ULTIMUL MOMENT, din COLȚII câinilor maidanezi de un ȘOFER. VIDEO

Replica API 12 martie 2021 | 00:23 9909

Situație de coșmar la Costinești din cauza câinilor fără stăpâni. Un copil a fost pe punctul de a fi mușcat de către aceștia, dar datorită unui dram de noroc, acesta a scăpat. În situația de față, dramul de noroc a fost reprezentat de un bărbat care circula cu autoturismul și care la văzul celor ce aveau să se întâmple nu a rămas indiferent și a încercat pe cât posibil să înlăture câinii din preajma copilului care alerga speriat.

Scenele înfiorătoare au avut loc în plină stradă, joi, 11 martie, unde un copil alergat de mai mulți câini în Costinești a fost salvat, în ultima clipă de un bărbat care nu a rămas indiferent la cele văzute și a dat dovadă de altruism. Imaginile au fost filmate de camera de bord a bărbatului care a alungat câinii din preajma copilului.

,,Astăzi au lipsit câteva secunde ca această fetiță să fie mușcată de acești câini care s-au năpustit asupra ei. Noroc că am fost pe faza și am reușit să îi alung. Nu vă lăsați copiii singuri pe stradă!” a fost mesajul care au însoțit imaginile.

Stațiunea tineretului s-a transformat în stațiunea maidanezilor

Cunoscută în trecut drept “staţiunea tineretului” Costineştiul poate fi botezată acum “staţiunea maidanezilor”. La orice colţ de stradă îţi poate ieşi în faţă un patruped înfometat, gata să atenteze la integritatea ta fizică. Sătenii sunt nevoiţi să aibă cu ei un băţ sau orice altă “unealtă”, cu care să se apere de câini. Costineştiul se confruntă cu această problemă, în acest moment existând aproape 500 de câini fără stăpân în staţiune. Sătenii se tem să mai iasă pe stradă din cauza patrupedelor care sunt din ce în ce mai agresive.

La sfârșitul anului trecut, primarul din Costinești declara pentru Replica de Constanța că situația maidanezilor se va rezolva în curând. Au trecut mai bine de trei luni de la aceste promisiuni, dar iată că, lucrurile au rămas la fel.

Video:

(Sursa video: Ilie Alexander)

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nae suge-o
1
0
Si amaratii aia de caini de ce se afla pe strada? Pentru ca marlanii din costinesti nu isi sterilizeaza animalele, arunca puii la groapa gunoi .cainjj sunt animale domesticite depedente de om nu se teleporteqzsa de pe marte. Tarani prosti respectati legea castrating va cainii A fost o Luna campanie gratuita organizata de primaria constanta.
2
2
Cainii lui Chitac! O sa mai aduca poate niste ursi si o sa schimbe numele Constantei in Jumangi!
6
4
Spray cu piper, dispersant sau cu jet. Cel mai bun in alungatul potailor comunitare agresive. Nici nu raneste animalul. Atentie insa la directia vantului. Filmat cu telefonul unde, cand si cum s-a intamplat daca este atacat de caini vagabonzi si mers cu filmarea si cu bonul fiscal de achizitionare al sprayului la ONG-urile iubitoare de patrupezi fara stapan sa plateasca.
7
3
Am vazut copii aruncand cu bete in caini! Cainii se apara! Voi nu va aparati cand sunteti atacati?
8
22
Data filmari nu este actualizata pe camera de bord pentru toti cei care spuneti ca este stirea veche!
6
10
In vama veche sunt mai multi caini decat locuitori. Daca scoti gunoiul la poarta in sac menajer ti-l intind cainii pe 10 mp
6
5
costinesti satul in care intalnesti tiganii din toata lumea,o mare groapa de gunoi pe centru,astepta sa fie impadurita si trasat domeniul schiabil,administrata de garoi de pe toate continentele
8
1
De parca conteaza de cand este. Important este ca nu se face nimic cu maidanezii. Nu cred ca va convime sa fi ti atacati pe strada de ei sau mai grav sa vina copilul dvs acasa muscat de un maidanez
17
6
Pai melodia de la radio era in 2016? Folositi dracu mai mult de un neuron !
5
10
Cel mai mult s-au inmultit retardatii ca tine, lua-ti-as rasa in poula!
9
2
sunteti prosti de bubuiti, a spus si baiatul cu filmarea ca nu avea setata data si ora, dar ce sa faci, prosti sunt multi
7
5
Filmarea poate fi recenta, ca si eu am camera la masina si nu stau sa setez data si ora si imi arata intotdeauna 2017...
12
5
in caz de traume sa plateasca 0ng urile nu din taxe si impozite
18
10
Sa va dau la muie, acum incep oligofrenii sa ne spuna ca un caine nu te ataca degeaba, sigur a facut ceva fetita.P.S. Strangeti cacatul cand mai iesiti si cu aia domesticiti la scara blocului leprelor!
33
13
si mai mult s-au inmultit pisicile.
8
27
In ultima vreme s-au inmultit javrele dar mai mult s-au inmultit iubitorii de javre.
35
18

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369