REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Copilul de 5 ani al zugravului cu voce de tenor a plecat pentru a doua oară de acasă

Copilul de 5 ani al zugravului cu voce de tenor a plecat pentru a doua oară de acasă

Replica API 15 august 2015 | 23:14 103

Caz alarmant la Năvodari!

Caz alarmant la Năvodari!

Bogdan şi Ionuţ Dumitraşcu

Caz alarmant la Năvodari! Un copil de 5 ani a dispărut pentru a doua oară de la domiciliu, poliţiştii demarând imediat căutările. Din fericire, micuţul Ionuţ a fost găsit la scurt timp, într-un bar din zonă. Potrivit informaţiilor noastre, întrucât la mijloc este vorba despre neglijenţă din partea părinţilor, aceştia vor fi sancţionaţi. În plus, precizăm că tatăl copilului este Bogdan Dumitraşcu, care s-a făcut cunoscut după ce a participat la emisiunea Românii au talent, fiind cunoscut ca “zugravul cu voce de tenor din Năvodari”.

“Ionut Dumitraşcu a dispărut din parcul central, în această după amiază (vineri, 14 august – n.r.). Copilul are 5 ani. Cine îl vede este rugat să îl aducă la sediul Poliţiei din oraş. Copilul este îmbrăcat cu un tricou fără mâneci roşu şi pantaloni scurţi albaştri”, este anunţul care a apărut pe un site de socializare, postat de oraşul Năvodari. Oamenii s-au şi mobilizat şi au început să distribuie informaţia. În plus, o femeie a precizat: “Copilul meu a întâlnit în parcul din Năvodari, în faţă la Banca Trasilvania, un bărbat în jur de 30 de ani, care l-a trimis la magazin să-i schimbe 50 de lei dintre care 20 i-a lăsat lui. Pe acest bărbat l-am întâlnit şi pe plajă. Aveti grijă!”. Sesizaţi au fost şi oamenii legii, care au plecat în căutarea lui, luând la pas toate străzile din oraş. La scurt timp, micuţul a fost găsit într-un bar din zonă, prevăzut cu jocuri electronice. Însă, conform unor surse, lucrurile nu stau deloc aşa cum erau postate în anunţ. Mai exact, se pare că Ionuţ a plecat de la domiciliu şi nu este pentru prima oară. Un caz asemănător s-a petrecut cu ceva timp în urmă, când minorul a ieşit pe uşa locuinţei şi a fost găsit în apropiere, la un cabinet medical, acolo unde tatăl lui zugrăvea. Întrucât la mijloc este vorba de neglijenţă din partea părinţilor, aceştia vor fi sancţionaţi. În plus, va fi sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108