REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

COPILUL DIN PECINEAGA DISPĂRUT, GĂSIT MORT ÎN ZONA BAZINULUI 1

COPILUL DIN PECINEAGA DISPĂRUT, GĂSIT MORT ÎN ZONA BAZINULUI 1

Replica API 8 noiembrie 2019 | 01:17 1262

Tragedie! Copilul dispărut pe 2 noiembrie din Pecineaga a fost găsit mort în zona bazinului 1.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au finalizat, joi, 7 noiembrie, golirea bazinelor din zonele fermelor de porci din Pecineaga, după care le-au luat la pas. Din nefericire, trupul micuțului a fost găsit vineri, 8 noiembrie, în bazinul 1, în jurul orei 8.30

Reamintim că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări se stabilise faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. Au fost desfășurate activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic..

Trupul micuțului a fost găsit de doi paznici, care l-au observat plutind.

Update:

Polițiștii au confirmat faptul că a fost găsit un trup neînsuflețit, în primul bazin. Urmează procedura de identificare. Este vorba despre trupul unui copil.

Update:

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au confirmat și ei găsirea copilului în bazinul 1.

Update: Ce spun oamenii legii!

Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

A fost schimbată încadrarea juridică din lipsire de libertate în mod ilegal în infracțiunea de ucidere din culpă.

Precizăm că acțiunea de căutare a copilului a fost coordonată de conducerea I.P.J. Constanța, iar ISU Dobrogea a acționat în sprijinul organelor de cercetare și a acționat sub coordonarea lor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copilu a murit si masa se distreaza in discoteca urat din partea ei
1
0
Treaba ISU al teroristului de palestinian... nici nu-i stiu numele
0
2
Tipic pentru Romania....balcani retarzi. Parinti alcolici, copii morti. Muie Romania.
3
1
pai normal ca nu avea cum sa supravegheze copilul 24 din 24 de la carciuma ... e plina tara asta de parinti inconstienti si degenerati, betivi, drogati, bolnavi psihic care isi omoara copiii ba aia care a taiat gatul copilului, aia care isi ingropa nou nascutii, e incredibil ce se intampla vai de capul nostru !!!
6
0
e vina voastra. totul e intampla pentru ca nu mai credeti in zei. daca va rugati la apollo acest copil era gasit in viata
1
13
Parintii nu si-au batut joc de el. Nu aveau cum sa supravegheze un copil 24 din 24. Cat despre Domnul a dat tot Domnul a luat fie numele Domnului binecuvantat! De unde sti tu ce ajungea copilul acesta cand se facea mare? Poate devenea ucigas, isi omora parintii si ajungea in iad , asa a ajuns in Rai. PS - e o interpretare nu inseaman ca asa s-a intamplat. Copilul putea fi foarte bine rapit de vreun criminal pedofil si Dumnezeu a ingaduit. De ce ? intreaba-L pe El cand Il vezi!
0
8
Primii vinovati sunt parintii. Apoi ferma - acele gropi aveau garduri si atentionari? Dar repet- acei 2 parinti care au facut copii dar nu le-a pasat prea mult de acel sufletel trebuiesc interogati si pedepsiti exemplar. Treaba e curata poate betivul l-a pus acolo...prea e cusut cu ata alba
11
6
Dumnezeu a daruit acel copil unor parinti care si-au batut joc de el si vor da socoteala pt asta ... probabil ca si tu i-ai dat un branci impielitatule
13
5
haznale, gropi,etc, etc,le gasesti la tot pasul,caini vagabonzi, violatori, piromani, etc.toti in tara asta prost guvernata, fara legi, fara dreptate!
15
3
daca voi mai credeti intr-un dzeu care lasa un copil sa se innece in kkt atunci eu ma retrag din afacere
20
9
Propietarul bazinelor trebuie sa raspunda penal pt asta, instanta se pronunta rapid, ii da cu executare! Altfel este inacceptabil in secolul XXI. Este o crima, sper ca autoritatile sa isi faca datoria indifferent de cine este proprietar!
25
3
Vina e comuna, nu doar a celor cu porcii, educatia de acasa e de vina ..
8
5
Tu esti prost tare. Rau de tot.
6
1
Bazinele presupun ca se afla la marginea satului Ce copil s-ar fi dus de unul singur sa se joace acolo....Ori a fost dus de un raufacator ori s-a dus impreuna cu mai multi copii....
14
2
futu-va-gat de jighimelele pulii ca la bazinele alea sa poata intra oricine ???
21
4
asa vreau eu
2
15
Pacat de sufletel, condoleante
27
1
A fost gasit acum mort
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369