REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CORONAVIRUS: 9 CAZURI la CONSTANȚA!

CORONAVIRUS: 9 CAZURI la CONSTANȚA!

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 6842

Încă un caz de infectare cu Coronavirus a fost confirmat la Constanța, în total fiind 9.

Printre cei infectați se află asistentul șef al Secției Medicală II din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dar și senatorul Vergil Chițac, soția acestuia și asistentul său.

Mai exact:

1) Asistent șef în cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța

2) Vergil Chițac

3) Asistentul lui Vergil Chițac

4) Soția lui Vergil Ghițac

5) Navigator sosit din Coreea

6) Femeie sosită din Viena (medic din Constanța)

7) Bărbat sosit din Viena (soțul femeii de la punctul 6), tot medic.

8) Fiul senatorului Chițac

9) O femeie angajată în cadrul unei bănci

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chitac te cheama kkanis de urgenta la cotroceni,du-te repedeee.
0
2
Doamna de la banca este amanta lui Chitac...
2
4
Toti sunt victime indiferent ce nume poarta! Voi nu vedeti ca exista si cazuri in care nu apar simptomele?? Oricare puteam fi in locul lor. Nu mai manipulati si indemnati oamenii la ura si dezbinare!
4
1
boul nesi de chitac a umplut cta de virusi.Ba,macar daca te duceai la psd,primarie!
1
3
diaspoa s-a intors masiv in tara! unde sunt banii adusi de ei ca doar asta ni se tot repeta de toti spalatii pe creier de la jidanul bancii la hastagi si alte cozi de topor, ei nu sunt in stare sa-si achite nici spitalizarea !!!!
2
2
Diaspora!!!!
3
1
Stiti ca sotia lui Rusa lucreaza la laboratorul de analize NPA? Acolo si a facut analizele privat, si a dat si pe la toate angajatele...
1
0
POSTACILOR, la nr 6 si 7 sunt CELEBRII dr. RUSA, sot si sotie!!! Ginecologi! Se cunosc femeile consultate de CEI 2 IRESPONSABILI? Faceti rapid o ancheta sa le aflati si sa le informati ca ar exista posibilitatea sa fie infectate! Daca vreti POSTACILOR sa jucati rolul de justutiari atunci faceti l cu profesionalism, ca pentru OSCAR!!! Altfel nu sunteti decat niste oameni de carpa!!!
9
1
Chitac e de vina ! Mare interlop, a venit la infectioase ca si cum s ar duce la plimbare
12
7
Stie cineva unde a fugit primarul Scupra-Pinkio de la Ovidiu! ? Fuge de procurori sau de corona virus...Nu va scapa de niciunul, una din doua il va termina, Doamne-ajuta dupa inima fiecaruia.
6
2
De ce nu spuneti nimic de autobuzele din Cta? Acolo se sta claie peste gramada. Vin rar si sunt pline de calatori. Daca e unul infectat da la toti. Nu am vazut decat vreo 3 persoane cu masca in autobuze. La vivo erau vreo 10-12. Asa ca nu mai blamati pe Chitac, toti o sa va infectati.
10
6
Deja chitac e apa de ploaie pe langa Rusa.Daca tu ca medic nu esti responsbail si nu gandesti, ce pretentii sa avem la cei de etnie roma veniti acasa? Euromaterna, trezirea! Hai cu comunicatul de presa
24
4
Toate televiziunile si toti politicienii, specialistii, ziaristii urla ca sa avem grija cu distantarea sociala, numai pe dobitocul asta infect, l-a durut fix pe nicaieri. Nu ar trebui amendat, ci mult mai rau. Asta e chiar un caz de atentat la siguranta nationala. Nu mai vrem sa avem de a face cu shmekeri idioti ca asta.
14
1
PNL cta ar trebui sa faca alta nominalizare pt candidat la primaria cta. Ca Chitac e fiul ploii. Un rahat de om.
23
5
Ce au facut doctorii Rusa de la Euromaterna este iresponsabil pana la Dumnezeu si inapoi! Au expus gravide, lauze si nou-nascuti in mod direct!!! Astia nu sunt doctori!!! Niste mercenari inconstienti! Chitac la fel!!! Oameni buni, cum sa nu te izolezi pana nu stii sigur rezultatele? Sunt niste exemple negative extreme. Vor fi foarte multe cazuri in Constanta din cauza lor in mod direct!
27
4
Avem nevoie de testere in perioada urmatoare. Cine poate sa doneze. Crucea Rosie va sta la dispozitie.
10
0
Si mai vrea sa candideze si la Primaria Constanta. Pulea il mai voteaza!! Un nesimtit, care mai deunazi, se batea cu pumnul in piept, ca el este independent si asa va ramane si candida la Primaria Constant! ! Sa ii dea Dumnezeu dupa suflet si aroganta de care a dat dovada!!! It SUCKS!!!!!!!!!!!
15
5
Acest individ pe nume Chitac,dupa cum reiese si din alte stiri,a petrecut ziua de 8 martie,ca doar a fost si ziua lui,in compania a 400 de femei! Atunci de ce ne mai miram de persoane infectate cu coronavirus avand ca persoana de contact Chitac,cand trebuie sa ne asteptam la vreo 400. Dosar penal de urgenta acestei persoane!
34
3
Se zvoneste ca doctorii de la punctele 6 si 7 ar fi Rusa de la Euromaterna.
16
1
oameni buni va pun o intrebare de bun simt si cred eu inteligenta.de ce politicienii astia nu se comporta ca in campanie.cum aduc atunci pungi cu malai si orez.de ce nu ar aduce si acum masti si dezinfectant gratis in pungi?hm..sau macar sa nu le permita astora din mafia farmaceutica sa le vanda si de 100x mai mult.de ce??bah poate sunt eu cretin.na asta e.dar vreau si eu sa vad un singur jurnalist sau om sa intrebe un drac de politician.asa fac astia o mana de oameni la costum fac legi si trimit oameni cu sutele de mii la razboi pt interesle lor..Pa si sa aveti grija de voi.
17
1
Sa va iau diaspora in penys!
19
7
din moment ce intrebi inseamna ca nu-i cunosti sau nu ai luat contact cu ei ? de ce te fute grija ?
3
6
Te muiesc pe u
8
8
de popi cu fuste si icoane unde sunt?
13
10
Eu am inteles ca ea e medic laborant, dar tot are colegi de munca, vecini, familie...
21
0
Poate confirma cineva daca sotii de la pct 6 si 7 au profesat In perioada de cand au revenit in tara pana la aflarea rezultatelor ?
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272