REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Coronavirus: Ariana Grande se alătură campaniei caritabile All In Challenge

Coronavirus: Ariana Grande se alătură campaniei caritabile All In Challenge

Replica API 27 aprilie 2020 | 00:00 781

Ariana Grande

Artista americană Ariana Grande le oferă fanilor săi ocazia de a o însoţi în studioul de înregistrări, în cadrul campaniei All In Challenge, relatează Press Association, citată de Agerpres.

Cântăreaţa pop s-a alăturat mai multor vedete, printre care Drake şi Justin Bieber, în cadrul campaniei iniţiate pentru strângerea de fonduri destinate persoanelor afectate de pandemia de coronavirus.

Premiul oferit de Grande constă în posibilitatea de a-i fi alături în studio, în timp ce înregistrează muzică nouă, dar şi de a o însoţi pe artistă şi echipa sa la cină, în Los Angeles.

Premiul, acordat câştigătorului şi unei persoane însoţitoare, este oferit în schimbul unei donaţii pentru campania All-In Challenge, sumele colectate fiind destinate organizaţiilor Feeding America, Meals On Wheels, World Central Kitchen şi No Kid Hungry.

Grande, care a fost nominalizată de Madonna, a declarat că este "foarte entuziasmată să participe".

Ea a invitat-o la rândul său pe "regina" Mariah Carey în cadrul campaniei.

Printre alte vedete care s-au înscris la All-In Challenge se numără actriţa premiată cu Oscar Laura Dern, care oferă unui fan norocos ocazia de a o însoţi la deschiderea Muzeului Academiei Americane de Film (Academy Museum of Motion Pictures) din Los Angeles.

Fanii lui Drake au posibilitatea de a câştiga un weekend împreună cu el şi echipa sa, în timp ce Bieber a anunţat că îi va cânta persoanei câştigătoare hitul "One Less Lonely Girl".

La rândul lor, Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro oferă un rol de figurant în viitorul film "Killers Of The Flower Moon", în care vor juca împreună. Premiul include o zi pe platourile de filmare şi un prânz cu DiCaprio, De Niro şi regizorul Martin Scorsese.

Şi David Beckham, fost căpitan al naţionalei de fotbal a Angliei şi unul dintre proprietarii clubului Inter Miami din Major League Soccer, s-a alăturat campaniei All In Challenge. Premiul constă în ocazia oferită unei persoane şi a patru însoţitori ai săi de a juca fotbal alături de vedetă la centrul de antrenament al International Miami.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212