REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Coronavirus - Cîţu: Testarea elevilor la revenirea din vacanţă, o soluţie bună să ţinem sub control pandemia

Coronavirus - Cîţu: Testarea elevilor la revenirea din vacanţă, o soluţie bună să ţinem sub control pandemia

Replica API 26 martie 2021 | 00:00 1465

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că testarea elevilor cu teste non-invazive la revenirea din vacanţă reprezintă o soluţie bună de a ţine sub control pandemia de COVID-19.

"Aş face o propunere domnului ministru al Sănătăţii, ca la întoarcerea copiilor la şcoală, (...) copii care merg acum în vacanţă - aici este şi domnul ministrul al Educaţiei - deci împreună aş vrea să vă uitaţi pe acest aspect, să căutăm resursele, şi vă ajut şi eu, să-i testăm pe elevi când se întorc la şcoală. Să avem aceste teste non invazive, să testăm câţi mai mulţi dintre ei când se întorc la şcoală. Cred că este o soluţie bună să ţinem sub control pandemia", a afirmat Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-o testezi pe mata si tot neamul tau, mai incompetentule!
1
1
sa-ti bagi batul in nas gura ... copii sunt in grija parintilor tu nu faci nimic bun pt ei
2
1
Sa ramaneti cu testele.Ma pis pe testarea voastra si pe afacerile voastre,cu farmaciile voastre.Pe toti va fute grija doar de testare,teste si vaccinuri de cand ati venit la putere numai despre asta vorbiti nenorocitilor.Inainte va futea grija de masti.Grijania ma-mii voastre care v-a cacat,avortoni parveniti.sa beliti pula si cu testatrea si cu vaccinarea,sa ramaneti cu ele nevandute.faceti din cacat armasar,nu tine vrajala pacalicilor.Nu stiti nici sa mintiti.Matematica de cacat a doctorilor,guvern. Toti analfabetii parveniti mancatori de cacat la tv zi de zi. Luati pauza ne este sila de voi
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212