REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Coronavirus - Ludovic Orban: Țara nu va intra în lockdown. Explicația pentru numărul mic de teste

Coronavirus - Ludovic Orban: Țara nu va intra în lockdown. Explicația pentru numărul mic de teste

Replica API 3 decembrie 2020 | 00:06 2036

Ludovic Orban a anunțat, miercuri seara, că România nu va intra în lockdown, așa cum s-a întâmplat în primăvară, timp de două luni.

Ludovic Orban

Totodată, premierul a dat asigurări că numărul de cazuri noi de români infectați a scăzut pentru că numărul de vindecări este mai mare decât cel al infectărilor.

”De 7 zile, numărul persoanelor vindecate a depășit numărul persoanelor infectate. Este adevărat că s-a testat mai puțin pentru că au fost zile libere. Trendul de descreștere este cu atât mai accentuat cu cât sunt mai respectate măsurile.

Garantez 100% că nu va fi un lockdown. România nu își poate permite așa ceva, din punct de vedere economic. Este o bazaconie, o minciună de campanie pentru a reduce susținerea pentru PNL. Și președintele a spus că nu se pune problema de așa ceva.”, a declarat Ludovic Orban la România TV, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va mai agitati !!! Muia finala e pregatita !!!
1
3
Las-o cu lockdown tu vorbeste pe romaneste si spune-ne si noua constantenilor cum votam la usa caselor? In ce tara civilizata ati pomenit asa ceva? In pijamale votez? in chiloti? sau fara? De ce nu anulati alegerile ? Pe romaneste tradus ceea ce ati facut voi in Constanta este lockdown.Ne-ati carantinat ilegal doar Constanta.Ne-ati furat dreptul de vot.Ne-ati luat dreptul de a circula liber.Ati incalcat constitutia invocand covid 19 care nu exista dupa spusele specialistilor si a militarilor din Anglia.Faceti afaceri ilegale cu Asia pe banii UE.Furt,dosare penale PNL.
4
1
Daca era unul de aiure de pe net,explicatiile ar fi fost de inteles,de unde pretentii? Cand vorbeste un premier,te astepti totusi ca el sa stie ca in tara asta nu sunt numai din cei sub limita nivelului de intelegere,ci se adreseaza poate si celor cu scoli facute pe bune sau chiar celor macar bine informati din surse cu adevarat valide. Orban jigneste fara sa injure.
1
1
unde esti proasto? Nu-i mai dai inainte cu inchiderea totala?
1
0
Romanistan nu.si Mai permite niste gunoaie ca tine kktule! Valea fmm cu tot cu javrele psd pnl si alde labe triste muie ponta! Valea si vanzatorul de branza stricata profesorasul balbait
1
1
Mai duva in p..a mea jegosilor!De pe 6 dec va rup piciarele cu votul!
5
2
Au murit oamenii cu zile din cauza javrelor astea ordinare
8
2
coruptiaucide!!! baaaa au trecut 8 luni de zile!!!!
8
0
prapadenie ,dupa 6 s ar putea ca tu si penalisti tai sa luati muiut ,tot din cauza voastra...asa ca nu te m ai gandi tu la lockdown.
7
1
nu vrei tu sa il iei pe presedintele de mana si sa va duceti amandoi in plm
12
3
Sigur ca da, vin altele mai rele.. Greul deabia de acum incepe, cretinilor fara solutii in 8 luni de zile !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369