REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Coronavirus - Tomac: Îi îndemn pe români să îşi păstreze calmul; înţeleg că autorităţile au luat măsuri de control

Coronavirus - Tomac: Îi îndemn pe români să îşi păstreze calmul; înţeleg că autorităţile au luat măsuri de control

Replica API 25 februarie 2020 | 00:00 506

Eugen Tomac

Preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, face un apel la calm în ceea ce priveşte evoluţiile legate de răspândirea coronavirusului, precizând că autorităţile române au luat măsuri de control, însă oamenii trebuie să fie informaţi cum să se păzească în faţa acestei epidemii.

"Sunt atent la evoluţiile legate de răspândirea coronavirusului şi îi îndemn pe români să îşi păstreze calmul. Dacă intrăm în panică, nu rezolvăm lucrurile. Înţeleg că autorităţile române au luat măsuri de control, dar oamenii trebuie să fie informaţi cum să se păzească în faţa acestei epidemii", a scris luni pe Facebook preşedintele PMP.

Tomac precizează că i-a cerut comisarului european pe sănătate şi siguranţă alimentară, Stella Kyriakides, să înceapă o campanie de comunicare cu cetăţenii europeni pe partea de prevenţie.

"Am participat, acum o lună, la dezbateri în Parlamentul European pe această temă şi i-am cerut comisarului european pe sănătate şi siguranţă alimentară, Stella Kyriakides, să nu rămânem doar la stadiul de recomandări politice, ci să începem o campanie de comunicare cu cetăţenii europeni pe partea de prevenţie. Evitarea aglomeraţiei, spălatul pe mâini şi mersul la medic pentru tratarea simptomelor de gripă sunt măsuri la îndemâna oricui, care pot limita răspândirea acestei boli", arată Tomac, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine e si acest To-lo-mac? Care roman se uita in gura lui? Cica el ii indeamna pe romani, blah, blah... Du-te de te culca, bai nea Nimeni-in-drum!...
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108