REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Corpul de Control al ministrului Educaţiei Naţionale - verificări în unităţile de învăţământ din toată ţara

Corpul de Control al ministrului Educaţiei Naţionale - verificări în unităţile de învăţământ din toată ţara

Replica API 2 august 2019 | 03:04 441

Corpul de Control al Ministrului Educaţiei Naţionale începe joi verificările în unităţile de învăţământ din toată ţara privind situaţia şcolară a elevilor, anunţă un comunicat al MEN.

Conform sursei citate, până la sfârşitul lunii august, Ministerul Educaţiei Naţionale derulează o inspecţie tematică, dublată de o analiză de risc, privind evoluţia situaţiei şcolare a elevilor din învăţământul gimnazial, de la înscrierea în clasa a V-a, în anul şcolar 2015-2016, până la susţinerea Evaluării Naţionale, din anul şcolar 2018 - 2019.

Experţii Corpul de control al ministrului Educaţiei Naţionale vor analiza situaţia şcolară a elevilor promovaţi, corigenţi, repetenţi, cu situaţie şcolară neîncheiată, în anii şcolari selectaţi.

"Obiectivele acestei inspecţii/analize de risc sunt identificarea grupurilor defavorizate de elevi aflaţi în risc de abandon şcolar, prevenirea excluziunii şcolare, precum şi reducerea/remedierea erorilor din documentele şcolare", precizează comunicatul MEN.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma PSDistilor in mule tari dezvoltate tezele,capacitatea,bacalaureatul si orice lucrare de control nu sunt controlate de profesori ci dupa ora la care s-au predat tezele elevi au rezultatele pe internet si copiii stiu unde au facut bine unde au gresit si ce nota vor primi chiar si aia din clasa a doua.Dece nu faceti si in Romania asa pentru ca asta e viitorul,e adevarat scade personalul didactic dar scad si cheltuielile inutile si greselile la control pentru ca computerul nu oboseste si nici nu il inereseaza cum il cheama pe copilul caruia ii da nota.
1
0
Spuneti mai bine ca nu mai sunt bani de salarii si mariti normele ! Manuale la toate disciplinele nu ati fost in stare sa asigurat,i dupa noua programa . care nu e deloc descongestiionata, elevii au maii multe ore pe zi decat acum doi ani, ghiozdanele cantaresc mult. Un control se face cand asiguri logistica. Pana atunci, stati acasa sau la pertid ....
6
0
Ce sa verifice corpul de control? Nu se vad rezultatele la evaluarea nationala, la bac.? Si, sa recunoastem, daca nu am da bani grei la meditatii, rezultatele ar fi si mai dezastruase.........
3
0
Nu serios si cu programa scolara ,predarea nu aveti de gand sa faceti ceva???
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272