REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Corrado Cattani de la OPC Constanţa ar candida la primărie… Să vedem la care!

Corrado Cattani de la OPC Constanţa ar candida la primărie… Să vedem la care!

Replica API 29 august 2017 | 00:00 301

„Sufleteşte, sunt legat de Costineşti”

„Sufleteşte, sunt legat de Costineşti”

Horia Constantinescu

Horia Constantinescu a dat lovitura odată cu postul de şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (cunoscut ca OPC): notorietatea şi imaginea au crescut vertiginos, asigurându-i astfel un confortabil plus în situaţia în care s-ar decide să candideze la alegerile din 2020. Aplaudat ori înjurat de unii, lui Horia Constantinescu i s-a transmis inclusiv să nu aibă soarta lui Corrado Cattani. De aici, o nouă porţie de încurajări şi aplauze din partea publicului dornic să afle despre cum sunt amendaţi comercianţii de alimente alterate. Glorios! „În sfârşit, are cine” – au spus cetăţenii obişnuiţi.

Chiar şi patronii de magazine alimentare ori terase prinse cu salamuri mucegăite l-au felicitat – asta după ce şi-au remediat deficienţele şi şi-au plătit amenzile. De fapt, nu chiar toţi l-au felicitat; se întâmplă ca unii să insiste că şeful OPC exagerează ori să-l înjure pe Facebook, însă asta nu face decât să-i aducă în continuare procente de notorietate lui Constantinescu.

Una peste alta, au apărut şi speculaţiile că el ar putea fi candidatul PSD la Primăria Constanţa, în locul lui Decebal Făgădău (care nu este în graţiile anumitor lideri judeţeni; dovadă că a şi fost invitat să aibă „ţeluri mai înalte”). Horia Constantinescu nu vrea însă la Constanţa.

Aflat în mijlocul unui control în cadrul căruia se discuta ceva despre o pungă şi nişte produse, Constantinescu a făcut o comparaţie haioasă în legătură cu municipiul condus în prezent de Făgădău: „Constanţa e ca o pungă al cărei fund este rupt de mult de alţii... Nu o spun în sensul că aş vrea să iau ceva, dar nu cred că aş mai avea ceva de dat constănţenilor... Mai degrabă aş merge undeva unde pot să iau de la zero”.

„Sufleteşte, vă spun că aş candida la Costineşti. De aia mi-am luat teren să îmi fac o casă la Costineşti, din tot litoralul. Sunt legat de Costineşti”, a spus Horia Constantinescu. Însă, tot el a adăugat că până la alegeri mai este mult şi nu se ştie dacă într-adevăr se va lansa, pentru a doua oară, în cursa pentru Primăria Costineşti. Chiar dacă a spus „nu” ideii de a candida la Constanţa, până una-alta, domiciliul şefului OPC este la Constanţa. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce decizie ia cu 6 luni înainte de alegerile din 2020.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Face controale din seria7...
0
0
sa candidezi dar nenicu sa nu ai machedoni cu tine sa nu ai jegurile lui stroe sa nu faci pact cu farsorul de palas
0
0
un interlop...sluga lui nastase..era la volanul masinii cand a iesit din puscarie infractorul ala...am ajuns sa fim condusi de interlopi...
0
0
Va meritati soarta ! Din cauza unora ca voi care jigniti un om cu coloana vertebrala Romania se afla in aceasta situatie ! Natie de perversi !
0
0
Domnu Horia , candidati domnule la Constanta, noi cetateni cinstiti te vom vota cu siguranta. Actualul primar a lasat problemele urbei si sa apucat de politica externa. Noi avem nevoie de un gospodar pentru oras, nu un primar care tine in brate un viceprimar care nu stie sa scrie si un viceprimar homoxeual,care nu fac nimic bun pentru oras.
2
6
Mhhhhmmm! Da! In aceasta poza e chiar nimerita comparatia lui horia cu cattani! Seamana ca doua picaturi de apa din vasul de WC!Uite asa il faceti si pe asta sa-si treaca numele cattani in buletin ptr ca ma-sa n-a fost inspirata sa vada filmul si sa-si boteze odrasla cu nume italian! in foto seamana cu radu berceanu pedelistul!
6
2
Muntiti lumea sa fie astia de la primarie invidios pe el si sa il dea afara acum ce bine le mintiti cu gandure buna gasiti motive muncinoase sa scorniti minciuni sa se ouna rau cu peimaru
2
0
Acest Horia cacattani poate ajunge ca piedone la sector 4!Si ala se lauda ca o sa fie primar bun si i-a luat colectivu foc doar ce-l controlase cu cateva zile in urma!Va dati seama ce control cu spaga a fost acolo daca in acel club aerul intra doar pe tubulatura cu ventilatoare!Acolo piedone stia inainte de isu ca ferestrele sunt zidite si fara iesiri de urgenta.Asa ca obiceiurile se mentin indiferent de functie.
8
1
Fmm de Gutan , pune mana pe carte bre , "i-ti" ? vai mama ta.
7
0
prost,prost dar hotarat oricum ca ai mai dat in mafia machidonesca de pe litoral i-ti face reclama,apropo cati make si-au platit amenzile,eu cred ca niciunul
4
4
Ar fi un primar bun pt Constanta. Fagadau Babalau nu e in stare de nimic. Fagadau Babalau e primar plin din 2015 si nu a facut nimic in oras, baca mai stricat si Mamaia, el find un baiat de depozit, infasurat in izmene, un tip fara viziune, care vehiculeaza cliseee, dar orgolios, mandru in prostia lui, iubitor de argintisi de functii pt neamuri. Ar fi nevoie de un om de actiune, care stie ce vrea, care nu e la ordinul sisremului si care sa are o viziune asupra dezvoltarii orasului, cum e Constantinescu. Fagadau Babalau si cei doi tiriplici, Babu - Rasautescu, machidoni japcangii ajunsi in varf
4
4
Un Bou din clanul Sportivilor.Adica un Mafiot care este prieten cu toti Interlopi din Romania.Unde a ajuns Romania si de cine sa fie Co dusa cel putin acesta nici nu seamana a Om un Maimutoi.Bravo Romania.
11
3
ce te atrage la costinesti?? fiica lu bolboceanu alceva nu!!!! esti un peste si un drogat daca nu era fostul socru ce erai??? sclavul lui nastase si un grefier parat mare om ai ajuns
12
6
Controleaza pla dr iusco de la dsv, un lingau
5
2
Ramai la Constanta poate ai sanse mai multe ! la Costinesti ti-ai dezamagit electoratul cand te-ai vazut pe scaunul de inspector sef la ANPC.Ai manipulat o mana de oameni pe care i-ai dat la spate dupa ce te-ai realizat cea ce-ti doreai precum piedone.Terenul ti l-a dat Cristea primarul prin manipulare motiv pentru care ai si plecat din consiliu sa-l lasi sa faca ce vrea ca de obicei erai,, cuiul lui pepelea''!El are nevoie de consilieri prosti,tarani redusi mintali cu tine nu-i mergea.
13
0
Am vazut in Costinesti ce controale se fac, ZERO.Toate terasele, chioscurile arata jalnic, mizere, marfa alterata, imbacsite, personal dizgratios.....multe f multe nereguli de parea ca nu a fost Anaf ul si Opc ul de secolul trecut.Cert este ca nu iti inspira incredere sa mananci nicaieri.
16
1
Horia asta e pentru unii exact ca si showmatch'ul Floyd cu Gregor ...trebuie sa fii idiot sa crezi ca totul a fost pe bune si toate injuraturile alea nu erau doar vrajeala ieftina pt show !Asa si cu domnul Constantinescu , campanie electorala clara !!!am spus-o de acum cateva luni si nimeni nu m-a crezut ...stim foarte bine cine este domnul Horia si evident ca la Costinesti la el oamenii il cunosc si mai bine decat noi astia din Cta !de aia a si pierdut acum cativa ani candidatura la primaria Costinesti de bun si de drept ce e ...mars mafiotule !
24
2
Sa faca intai curatenie printre detasatii dim tara care vin ai baga mana in buzunarele comerciantilor. Daca vrea corectitidine, sa inceapa cu ograda proprie. Abia dupa ce are curat acasa, isi poate justifica iesirile publice, care, deocamdata, sunt jenante.
19
2
Du-te bai baiatule acasa la tine. Cine are putin creier si-a dat seama ce urmaresti de fapt. Vai Horia care vrea binele oamenilor, si se bate cu oamenii rai ca sa fie bine ptr consumatori. Mars de-aici perversule
16
8
O sa castige la Constanta praful de pe toba voturilor
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218