REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

COSTEA, de la ABC VAL, NU a RESPECTAT contractul de peste 7 milioane de lei cu Primăria Cernavodă?!

COSTEA, de la ABC VAL, NU a RESPECTAT contractul de peste 7 milioane de lei cu Primăria Cernavodă?!

Replica API 18 septembrie 2021 | 00:53 6194

ABC VAL a câștigat, în 2018, contractul cu Primăria Cernavodă, pentru proiectul „Via Verde Cernavodă” Revitalizarea orașului Cernavodă prin Refuncționalizarea Terenurilor Destructurate și Crearea de Spații Verzi pentru Petrecerea Timpului Liber”. De atunci, și până în prezent, ABC Val a semnat două acte adiționale care prevăd suplimentarea termenului de execuție. Cel mai nou, a fost semnat pe 8 septembrie, termenul fiind prelungit cu 16 luni.

Proiectul Primăriei Cernavodă, ”Via Verde Cernavodă”, prin acre se dorește revitalizarea orașului prin crearea de spații verzi pentru petrecerea timpului Liber, mai are de așteptat până va ajunge la final. Firma care a câștigat contractul atribuit în 2018, ABC Val, a semnat un act adițional de prelungire a termenului de execuție peste termenul final cu… 16 luni. Este a doua oară când termenul se decalează, societatea obținând și în 2019 o ”derogare. Valoarea contractului este de aproape7, 5 milioane de lei. Este de punctat faptul că, deși contractul a fost semnat cu ABC Val pentru 7.523.016.67 lei, ulterior suma a fost redusă la 7.428.741,74 lei.

Proiectul „VIA VERDE” se referă la “revitalizarea orașului Cernavodă prin refuncționalizarea terenurilor destructurate și crearea de spații verzi pentru petrecerea timpului liber”. Terenul alocat investiției este amplasat în orașul Cernavodă, de o parte și de alta a străzii Canalului, între Dealul Sofia și Canalul Dunăre - Marea Neagră pe o suprafața totală de 71.099mp. Scopul acestui proiect este acela de a crea un spațiu inedit de petrecere a timpului liber și agrement, adresat tuturor categoriilor de vârste, prin realizarea pistei de biciclete și a aleilor pietonale ce străbat spațiul verde și leagă elemente individuale cum ar fi locuri de joacă pentru copii, locuri amenajate pentru sport, meditație și relaxare, contribuind astfel la creșterea potențialului de promenadă și de utilizare de către public a spațiului verde.

Și ABC Val, una dintre cele mai cunoscute firme din Constanța, din domeniul construcțiilor, lucrează de mulți ani cu statul. Firma este deținută de milionarii Vasile Costea şi Bogdan Nicolae Grădinaru.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-am dat-o pe Vera lu Pismis ..... pentru 50 euro
1
1
Vera ne iubeste
1
0
Gety face 2 vile la navodari ptr serif si ptr negoita ca spaga ptr contracte fictive doar pe hartie
2
0
Eu pot confirma relatia dintr-e pismis oierul si vera dereglata
2
0
Cu mine cum ramane? Te iubesc Vero,o urasc pe Olga!
2
0
Pot confirma eu relatia dintr-e pismis si vera
2
0
Pai cum sa nu isi faca " economica " casa ,cand foloseste resurse moca din firma ! Stie tata, caterinca?
4
0
la primaeia Cernavoda..sa dai..si sa fugi...fiecare salariat face ce vrea...prezenta la condica...nu exista..salariati car nu vin la munca si sunt pontati...ATENTIE DAS adica directia de asistenta sociala,unde numita CADIU GEORGIANA..protejata stimata si respectata primarului NEGOITA LIVIU..face ce vrea..la DAS..programul este pe alese..daca aduci o friptura ..poti dormi una luna gratuit..dle PRIMAR NEGOITA LIVIU...TREZESTE-TE..fuge pamantul de sub tine ...stim cu totii ca ti-ai atins scopul..ti-ai pus si ajutoare din alea cu 4 clase. ..
10
3
Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Comandasu stie!Poate afla si Neacoita primarul de carton!
9
0
O firma de cacat care executa lucrari de cacat cu acordul primariei , unde este directoarea care dadea termene si se batea cu pumnu in piept ca este gata lucrarea 1 an de zile . Totul se intampla cu bunastiinta primariei
13
0
Acest contract nu a fost semnat pentru a definitiva lucrarea ,,grandioasa,,lansata cu surle si trambite in campanie de actualul primar ,ci de a ,,sarii,,comisionul destul de ,,durduliu ,,de la aceasta firma.Daca nu era acest comision cu ce bani isi cumpara Carjali Serif apartament in Constanta ,cum demarau constructiile celor doua vile la Navodari ? asa ca pe viitor fiti atenti pe cine votati ,sa nu va prinda iar galbenul.SUCCESURI !!!!!
21
0
Abc val a dat parandarat la negoita la fel ca gety greavu si toata treaba e buna
22
2
este un furt de bani intre excrocul de menat aledin de la tehnic si betivanca de dragomir rodica de la adpp primarie c- voda si abc val........
16
2
acolo sunt bani de ...tocat, prelungirea contractului e uitare !sigura a unor obligatii din el, se trece mai usor peste obiecte din deviz! costea se pricepe !
18
0
o firma de 1 lei care nu a facut mari constructii
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218