REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Costel Stanca, propunerea PNL pentru conducerea Portului Constanţa

Costel Stanca, propunerea PNL pentru conducerea Portului Constanţa

Replica API 23 decembrie 2019 | 02:02 1571

Liberalii constănţeni au întocmit o listă cu propuneri pentru posturile de conducere din instituţiile deconcentrate şi companiile în care statul este acţionar majoritar. De interes major sunt Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa şi Autoritatea Navală Română. Conform unor surse, nominalizat să preia şefia CN APMC este, din partea PNL Constanţa, consilierul judeţean Costel Stanca. Alte surse îl creditează pe Stanca mai potrivit pentru conducerea ANR.

Costel Stanca este şi profesor în cadrul Universităţii Maritime Constanţa. Nu este însă certă numirea lui, la fel cum - au subliniat liberalii - nu pot fi făcute numiri în instituţii unde persoanele susţinute de PSD au susţinut deja concurs pe posturi sau au fost selectate în baza guvernanţei corporatiste.

Revenind la conducerea CN APMC, surse guvernamentale au confirmat, pentru Replica de Constanţa, că luni, 23 decembrie, ar urma să aibă loc un Consiliu de Administraţie al Portului, în cadrul căruia este foarte probabilă această numire. O surpriză de proporţii este însă vehicularea numelui lui Dan Tivilichi, fostul director general, care ar putea fi numit director adjunct!

Vom reveni.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai jeane daca ai filme ...da-le drumu sa vada si ochii nostri ...hahahaha
0
2
Spaga la UMC in randul profilor. M-as feri sa numesc pe unul de acolo.
2
4
Succes, profu. Oamenii care va cunosc stiu ca sunteti un profesionist. UMC are oameni de valoare: Costel Stanca, Ovidiu Cupsa etc. Nu va fi toata lumea fericita daca obtineti aceasta functie, dar niciodata nu poti multumi pe toata lumea. Doamne ajuta
4
6
Succes, profu'. Oamenii care va cunosc stiu ca sunteti un profesionist. UMC are oameni de valoare: Costel Stanca, Ovidiu Cupsa etc. Nu va fi toata lumea fericita daca obtineti aceasta functie, dar niciodata nu poti multumi pe toata lumea. Doamne-ajuta
3
5
Asteptam si schimbarea directorului bucatar de la ACN.
4
2
Stancao, betzivao, oportunistao, foamea in glandao... daca apar 2 filme cu el pe net zboara din politica... vrajeala buna la studenti, dar cam atat... el vrea si rector si primar...
4
5
Bai imaculatilor , cinstitilor si profesionistilor vorbiti numai prostii la adresa lui Stanca. Cind o sa aveti recunoasterea lui profesionala internationala si nationala, cind o sa aveti onestitatea lui atunci sa comentati. O tara de frustrati.
6
9
O alegere inspirata a celor de la PNL. Bine ca pleaca Dna Fustita.
8
8
Nu este cumva pionul fratilor PANAIT, cel de la UMC si cel de la COMVEX? Ca doar vrea si gura lor sa manance!!!
5
4
bai sunbteti nebuni...?!? un fost ofiter 3 mediocru , absolvent umc , fara nicio realizare decat ca a dat o parte din spaga luata acolo unde stie ca se decid functiile banoase...
10
3
Dl Prof. Costel Stanca este un om deosebit si un tip de o corectitudine rar intalnita! Un profesionist si un manager desavarsit!
9
6
Recomand celor din conducerea PNL Constanta sa sustina pentru functiile de conducere oamenii lor din partid, care au avut de suferit de pe urma vechilor conduceri ale institutiilor din acest oras,cum este si cazul ANR, unde ar trebui promovati cei care au pus suflet multi ani la rand pentru aceasta companie.
6
2
cand eu va spuneam ca sunteti spalati pe creier nu ma credeati! luati acum si treziti-va!!!
2
3
Stanca, Cupsa, cu mascaricii astia defileaza peneleul?Sunt prafao.
6
1
Ce sa mai spunem, care sunt numele trecute pe lista, stie cineva? Sunt oameni care vor sa faca bani, nu liberalii profesionisti, aceia nu sunt bagati in seama, speram sa puneti liberalii adevarati in functii de conducere!
5
2
Pacat PNL-ul inlocueste niste incompetenti cu niste prosti PACAT
14
2
Phewww un oportunist si un spagagiu sadea, de mult viseaza un asemenea post, dar asta este, nu ma asteptam sa fie PNL-ul mai breaz ca PSD, abia asteptau sa ajunga la ciolan sa fure ei acum!
16
2
Mor de raaaaaas !!! Pe bune ??? Bai acraniatilor, functia de director in oricare din cele doua institutii e functie de management. Ce a manageriat Stanca pana acum? Spagi de la studenti ? Chiar va bateti joc ?
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102