REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

COSTIN RĂSĂUȚEANU, PSD, a votat pentru o viață mai bună

COSTIN RĂSĂUȚEANU, PSD, a votat pentru o viață mai bună

Replica API 7 decembrie 2020 | 23:20 1827

Costin Răsăuțeanu, candidatul PSD Constanța pentru Camera Deputaților, și-a exercitat dreptul la vot în cursul zilei de duminică.

,,Am votat cu încredere pentru români și România. Am votat pentru siguranța vieții românilor. Am votat pentru salvarea locurilor de muncă. Am votat pentru protejarea și creșterea veniturilor românilor. Am votat pentru o viață mai bună!”, a declarat Costin Răsăuțeanu.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Succes!PROFESIONALISMUL si MODESTIA va caracterizeaza.Ati fost alaturi de constanteni,ati muncit pt oras alaturi de Fagadau prin proiectele implementate.Din pacate, actualii isi aduna deja roadele.Va sustinem!
3
1
Mult succes, tineretea si profesionalismul de care dati dovada sunt 2 ingrediente pentru succesul in politica,speram la vremuri si o clasa politica mai buna, reconstruita cu oameni noi, dedicati si implicati!!!
4
2
Mergeti mai departe, dommnule Ra sauteanu! Cei care va cunosc si nu sunt invidiosi pe cariera si pe calitatile de care dati dovada va vor sustine intotdeauna. Ceu care comenteaza negativ si nu va cunosc mai bine ar face altceva
4
2
adica un CIOLAN...mai mare...cu multa maduva,sa le ajunga 4 ani...
3
3
mai bine ati fi facut ordine la personal cat ati fost vice, ca pestele se impute de la capat....oameni care nu au muncit niciodata ca functionari, au fost angajati direct pe grad principal sau superior, functionari ce fac doua concedii pe an, prin fel de fel de jmecherii de sistem, sau unii care nici nu au stiut cum arata primaria, ca munceau in firmele smecherilor ce ne-au condus.
1
2
A votat si masa luu Fagadau?
4
1
Felicitari Costin te-am sustinutprin vot Pentru valorile pe care le promovezi pentru aplecarea ta la nevoile societatii
6
6
Un om care a dat dovada cat a fost viceprimar de multe calitati. Va avea un viitor bun in politica pentru ca este cinstit si devotat.
6
5
Il cunosc pe domnul Rasauteanu si am un mare respect pentru dansul. A ajutat multi oameni care au ajuns in audienta in mandatul sau de viceprimar. Am fost unul dintre ei. L am votat si il voi vota de fiecare data cand il voi vedea pe lista candidatilor.
6
6
eu votez de 30 ani sa merg pe autostrada la munte. se pare ca doar eu vreau lucru asta pentru ca nu se face. voi astia care vreti altceva sa nu va mai bazati pe mine.
1
0
Mars zdreanta de om, nu meriti nimic
7
8
ati votat numai pentru...AL DVS.....CIOLAN...bafta la cat mai multe....ciolane...
9
4
o viata mai buna pentru el, ca tare rau o ducea sarmanu
8
4
...viata mai buna pentru voi...!!!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272