REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Costineşti, staţiunea TINERETULUI sau a MAIDANEZILOR?!

Costineşti, staţiunea TINERETULUI sau a MAIDANEZILOR?!

Replica API 31 decembrie 2020 | 00:08 3285

Câinii comunitari au reprezentat întotdeauna o problemă, în special pentru locuitorii din comune şi sate. Costineştiul se confruntă cu această problemă, în acest moment existând aproape 500 de câini fără stăpân în staţiune. Sătenii se tem să mai iasă pe stradă din cauza patrupedelor care sunt din ce în ce mai agresive. “Când ies pe strada îmi e frică să nu mă atace câinii, mai ales că stau în haite şi latră. Am ajuns să port tot timpul un băţ cu mine pentru a mă putea apăra de ei.” a declarat un localnic din Costineşti.

Cunoscută în trecut drept “staţiunea tineretului” Costineştiul poate fi botezată acum “staţiunea maidanezilor”. La orice colţ de stradă îţi poate ieşi în faţă un patruped înfometat, gata să atenteze la integritatea ta fizică. Sătenii sunt nevoiţi să aibă cu ei un băţ sau orice altă “unealtă”, cu care să se apere de câini. “Ne e frică să ieşim din casă din cauza câinilor. Primăria trebuie să facă ceva. Sunt unii oameni care le dau să mănânce câinilor, dar nu îi ţin în curte, iar câinii devin agresivi pentru că îşi apără teritoriul.”

Primar Costineşti: “Situaţia câinilor fără stăpân se va rezolva”

Proaspătul primar al Costineştiului, Jeanu Dumitru, a ţinut să asigure locuitorii că această problemă se va rezolva în cel mai scurt timp: “Situaţia câinilor fără stăpân se va rezolva cât mai posibil. Suntem deja în discuţii cu o firmă, care va se ocupa de tot, asta însemnând că patrupedele vor fi luate de pe străzi, şi duse într-un adăpost.” a declarat acesta pentru ziarul Replica de Constanţa.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot sa se suga banii primarie prin metode bine puse la punct si infiintare de carisaj. O noua firma va avea Costinestiul hinheritul cu doi angajati si o furgoneta. Felicitari primarului ca rezolvat problema!
0
0
ce e qqqq, iti tremura pipota ca se poate sa nu primesti contractul de hingherit?
2
0
Pozele nu sunt din Costinesti!
1
0
Mishule..vorba aia..tu esti bolnav de jigodie..
2
5
Primaru asigura rezolvarea problemei cu ajutoru lui Anghel administratorul de la Iridex. Au inceput cardasiile cea ce era de asteptat. Nu ne mai facem bine!
6
0
V-am spus sa ma votati, ii strangeam in curte pe toti
5
1
Doar o poza din cele 3 sunt din Costinesti . Poza cu gard rosu este de pe strada Tineretului, din poarta lu Diaconu Mircea care ii tine la strada . Din cauza lui nu mai trece lumea pe jos pe strada prin fata portii . Dar, nesimtitului nu ai ce sa ii ceri .. Doar hingherii il mai rezolva pe Diaconu ..
10
1
statiunea tineretului maidanez
3
2
Era numita a tineretului de propaganda comunista ceausista,adica de acelasi fel de hahalere care fac azi propaganda personajelor negative care batjocoresc Romania cu mult succes. In realitate,Costinesti e o localitate ca si altele,modesta si la cheremul unor tiriplici fara minte dar cu tupeu. Care dedicatie tineretului? Pai tineretul este ori calcat pe cap,ori silit sa emigreze,ori asmutit sa creada ca de vina sunt pensionarii,adica cei care au muncit sa faca ce se fura acum. Statiunile sunt ale mafiilor iar cainii umbla pentru ca mafiile romanesti sunt imputite . Ele conduc totul.
5
0
iar se umplu de lovele hingherii, ori aia de la ovidiu, ori istrate
7
2
Iar incepeti? Nu aveti ce scrie si va legati de caini! Pai ce vreti sa fie acum, iarna in Costinesti? Turisti cu colace? Dati le un colt de paine si veti vedea ca nu se ia nici un caine de voi!
9
7
Sa vina filipinezii....la masa....
9
6
statiunea riganilor,eecuristilor.Patria betoanelor si a mirlanilor,cu greu poti gasi o mizerie mai mare decit acolo!sa va manince ciinii,puturosilor!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614