REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cove se întoarce la Prima TV! Va face echipă cu Diana Bart la „Flash Monden“

Cove se întoarce la Prima TV! Va face echipă cu Diana Bart la „Flash Monden“

Replica API 4 septembrie 2021 | 00:00 1038

Lovitură de proporții pe piața de televiziune! Gabriel Coveșeanu (46 de ani) va fi noul co-prezentator al emisiunii “Flash Monden”, de la Prima TV, care va debuta pe 13 septembrie. Simpaticul prezentator va face echipă cu Diana Bart, care rămăsese singură la cârma emisiunii după plecarea lui Alexandru Constantin la România TV, scrie click.ro.

Cove a anunțat săptămâna trecută că și-a dat demisia de la Pro TV, acolo unde a fost gazda emisiunii “Vorbește lumea”, alături de Adela Popescu, timp de șase ani.

Prima TV își întărește echipa de profesioniști în televiziune cu o nouă achiziție de răsunet. Gabriel Coveșeanu (Cove) este cea mai nouă vedetă de televiziune cooptată în proiectul Prima TV al Grupului Clever.

În această toamnă, Prima TV vrea să-și cucerească telespectatorii cu un program variat, emisiuni pline de originalitate, savoare locală, spirit liber, creativitate și autenticitate.

Cove: ”Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine”

Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana pornesc la vânătoare de mondenități. Emisiunea Flash Monden va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră. „Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, spune Cove.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alt traseist ,mai bine ca a plecat .si asa nu se mai uita nimeni la prima tv
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212