REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Covid-19: Iată care sunt CENTRELE de CARANTINARE din Constanța!

Covid-19: Iată care sunt CENTRELE de CARANTINARE din Constanța!

Replica API 21 martie 2020 | 14:53 11753

În județul Constanța, conform datelor oficiale, au fost puse la dispoziție patru spații de cazare pentru cetățenii ce trebuie să stea în carantină. Acestea sunt: Hotelul Flora din Mamaia, Hotel Dunărea din Eforie, Hotel Majestic din stațiunea Jupiter și Sanatoriul Balnear Techirghiol.

Peste 1.500 de români vor ajunge din Italia în Constanța și vor sta aici în carantină cel puțin 14 zile. Pentru a le face loc, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a decis actualizarea spațiilor de carantină la nivelul județulul, după cum urmează: hotel Flora, stațiunea Mamaia - 355 de locuri, hotel Dunărea, Eforie - 700 de locuri, hotel Majestic, Jupiter - 356 de locuri, Sanatoriul Balnear Techirghiol - 800 de locuri. Ordinul este semnat de prefectul Constanței, George Niculescu.

Vă reamintim faptul că sâmbătă, 21 martie, pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” vor ajunge aproximativ 1500 de români din zonele roșii din Italia. Aceștia vor trece printr-un triaj epidemiologic în cadrul aeroportului, urmând ca apoi, cei cu simptomatologie, să fie trasportați către centrele de carantină din județ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa se imbolnaveasca copii patroanei de la Dunarea , ca a fost de acord cu aceasta marlanie, sa ramana cu banii
4
1
Am dat azi o tura la Balnear Techirghiol si Dunarea Eforie. Nu se vede miscare, dar se pregateste ceva, ca se facea curatenie generala si intrarea blocata cu firma de paza la poarta.Prea suspect tocmai astia 2 sa isi faca curatenie acum si restu au inchis. De ce dracu nu i duce pe insula serpilor sau pe platforma la gsp suga n e ar pwla mi aduce mie aici la juma de km sa facem ciorba de respiratie si schimb de fluide.
3
0
Tot MAMAIA-i fruntea,perla litoralului Romanesc si locul de intalnire preferat de drogati Romaniei in ziua de 1 MAI.
2
1
Cand altul are probleme est e foarte usor sa-i mai dai si tu in cap. Sa ajuti e mai greu,asta cerant totusi ceva ce tine de categoria oamenilor mai avansati la cap si suflet. Vine vremea cand si latraii astia nenorociti vor fi loviti de boli,atunci sa-i vedem cam cum suporta sa fie batjocoriti de altii ca ei si mai mult,sa lipseasca medicii imbolnaviti intre timp tot din cauza idiotilor ce nu respecta nimic.
2
2
Pentru ei. S au primit bani de la Uniune. Sa ne dea si noua, salariatilor, sa fim protejati.
3
0
Cine dracu i a vazut pe astia la fata ?? Nu cumva este o mare PORCARIE ??? Sunt Romani sau migranti ?Cine poatre sa confirme ! La balcoane erau numai barbati! Unde sunt femeile?
7
1
Fac bani si din Corona nu numai din Madagascar. Cine e jmecher e jmecher si in cusca. Astia nu sunt bani murdari, Familia mea Mazare nu v-a munci o secunda.
13
3
Sa va fut in git de jeguri! Nu am vazut atita rautate!care Mai de care Mai cocos!sa va vad find o fi Mai rau-sper sa nu fie,can ne-sm kkt
3
5
Fometosii aia de moldoveni din administratia Complex Dunarea , pentru bani are face orice ,
8
2
Toate hotelurile securistilor au beneficiat de aceasta pomana ,de sute de mii de euro,sub acoperirea asa zisei izolari. DE ce nu se specifica si valoarea cazarii pentru o camera pe zi.sa vede-ti furaciune de pesye 100 de euro pe zi ,afacere socialista.
14
0
articol de rahat: nu ajung sambata 1500 , ci poate in total , ca si capacitate; pe de alta parte toti cei veniti intra in carantina nu numai cei cu simptomatologie. scrieti numai timpenii....
10
3
bai ,sobolani rosii de ce nu ati construit spitatlul regional ? cum e mai bine creiere spalate ,sa intre in tara pe unde pot si sa se ascunda sau in mod organizat ,triati testati la intrare si supravegheati ? vai de capul vostru de sobolani .balena ucigasa de la cumpana a bagat la izolare peste 200 de locuitori ,asta vreti imbecililor ?
8
5
du-te ba dracu de descreierat! unde dracu vezi tu ciumat penelist ca stiu autoritatile ce fac? baiguiesc si isi dau u stangul in dreptul!
17
4
dragi romani va spalati doar pe maini nu si la subrat deci mare atentie
11
4
as sta in casa, boule!
7
2
Daca in avion ar fi mata sau tactu sau fiita sau fiitu sau chiar tu boule
11
20
Un sanatoriu poate fi spital. Ca sa faci din el izolator pentru presupusi infectati blocheaza un posibil loc de tratare a bolnavilor. Una e carantina cu cei infectati si alta e izolarea celor care vin din strainatate in grupuri masive. Parca nu e bine sa folosesti spatii medicale ca izolator. Un hotel poate ... Desi astfel de locatii afecteaza activitatea de turism. Deciziile grabite de acum au consecinte economice si nu numai peste 3-4 luni. Consecinte care pot fi nasoale. Asta arata nepregatire pentru astfel de situatii? Nu stiu, zic si eu...
19
4
Centru carantina , palazu mare TBC, mai interesativa replica
14
1
Marea parte a postacilor rosu ciumati se exprima mai jos la cele mai multe comentarii,psd a lasat tara pe butuci si acum comenteaza,hai sictir, avem autoritati care fac ce trebuie
14
26
Dobitocilor PiZeDisti vostri au luat masuri populiste in loc sa faca spitale si sa le doteze.. Stati draq in casa.. prostilor..
17
18
Compania aeriana care ii aduce acasa pe romanii din Italia vine pe aeroportul Kogalniceanu, e mai putina fluctuatie si probanil mai usor de gestionat situatia.Ca sunt raspanditi pe tot litoralul e in functie de unitatile hoteliere dispuse sa primeasca in carantina.Sa ne dam cu presupusul e usor, mai greu e sa facem ceva pentru semenii nostri.Oricare dintre noi putem fi in situatia lor.Lasati rautatea, egoismul,respectati regulile si ajutati-i pe cei care au nevoie de ajutor:batrani, persoane singure sau bolnavi care nu se pot ingriji singuri sau cu dizabilitati !
13
21
Gura ca ati adus toti interlopii printre noi
34
8
Cred ca nu mai e momentul sa fiim polically correct! Sa spunem pe bune ca au veniti rromi tiganicersetori, hoti, curve si proxeneti care nu au nici o regula. Eu am stat 2 sapt acasa si acum? Stau din nou? Mai ales ca deja sunt tigani cu sifonierul varsat pe ei si sclipiciosi pe strada la Liber. Nu platescs impozite nu cas. Pana cand?Daca ma imbolnavesc?Ce o tot dam cu cetateni romani in italia. Tigani si atat! Romanii stau in casa. Astia nu. Ne mai codim Mult sa spunem lucrurilor pe fata? Rasism? Nu. Doar bun simt si civilizatie
42
0
Dupa cum spunea Bola pe facebook, a fost ales Jud. Constanta deoarece in caz de epidemie, POATE FI IZOLAT CEL MAI BINE DE RESTUL TARII!!! Asta ca sa intelegeti ce urmeaza!! Mare pe o parte Dunare pe cealalta,.... la kkt cu astia de pe aici.... sa se descurce singuri...
33
5
Accept ideea de a-i caza pe carantinati in statiunea Mamaia. Sa inchida statiunea la ambele capete si sa ii pastreze acolo decat sa ii raspandeasca in toata tara. Sunt mai usor de controlat si de triat. Doar sa le punem la dispozitie personal medical si asistenta. Dar de ce in tot judetul??? Sunt locuri destule in Mamaia. Si in 2 luni se termina tot circul asta ...
27
2
Daca ne pasa nu ne mai certam intre noi si facem ceva sa salvam Constanta. Veniti cu ideii si sa incercam sa facem ceva. Va fi genocid oameni buni. Lasati certurile fara rost. Pentru copii si familiile nostre trebuie sa protestam. Treaba e serioasa si nu e timp de pierdut. Haideti constanteni sa ne salvam ! Nu e timp de pierdut !
19
4
Va mai voteaza Pulea Spataru!I-ati imprastiat pe tot litoralul,prefect de doi bani!Macar daca ar fi fost constanteni,de ce nu au luat decizia sa-i trimita pe Valea Prahovei,acolo nu sunt hoteluri?Sper sa nu va uite lumea cand vor fi alegeri!
36
4
IATI VOTAT ASTA AVETI !!! LE VIN VOTANTI !!!
23
7
PNL SPERAM SA DISPARI IN CHINURI CA SI CONFRATELE PNTCD ! VA GANDITI NUMAI BINELE VOSTRU, LA ARANJAMENTELE VOASTRE SI NICIODATA LA OAMENI ! LA ALEGERI AM VOTAT PNL, ACUM JUR CA VOTEZ PSD !!!
31
11
Este prima data in istorie cand ni se cere sa stam acasa. De ce este asa greu de inteles?
16
5
ba bulangiu de prefect PNL iesti la fel de iresponsabil ca colegul tau Chitac dece nu ies tu public sa zici ce interes ai tu de iai adus si cine sunt proprietari hotelelor ,noi astea care am platit la bugetul local dece sa platim si ptr toti astea care uitase sa vorbeasca romaneste,daca acum puteti sa furati ca doar e stare de urgenta,
45
9
noi macar stam in casa si la nevoie iesim, dar astia vor sta numai in camera cu jandarmii la usa.
13
13
Tulcea este infestata de tifani,rapanosi,italieni,musteste de covid dar Nu au teste!Aia care crapa sint declarati crapati de pneumonie.
24
2
Cat de idiot sa fii sa i cazezi in principalele statiuni are judetului??? Dupa ce ca sunt 2 luni de treaba, ati omorat cu decizia asta toti operatorii comerciali din judet
40
5
Nerecunoscatorilor ,dupa ce ca v-aducem cadou de Pasti.....
28
6
Asa mai, imprastia-ti-i pe tot litoralul... Ca de aia stam noi izolati in casa . Sa ni-i aduceti voi la poarta !
62
4
Ce e cu vrajala asta ?! Pheonicia a lui pufleanu si inca doi machidoni care urmeste ? Nu dam nume inca dar verificati la dsp si primarie
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108