REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

COZI INFERNALE la minus 20 de grade, în stațiunile montane

COZI INFERNALE la minus 20 de grade, în stațiunile montane

Replica API 13 februarie 2021 | 13:08 2935

Gerul din Poiana Brașov nu i-a speriat pe turiști. Deși sunt –16 grade și se resimt –20 în vârful masivului Postăvarul, schiorii și iubitorii sporturilor de iarnă stau la rând la telegondolă.

Sâmbătă dimineaţă erau aproximativ 1000 de persoane, la coadă la telegondolă, scrie antena3.ro

Coadă la telegondolă, de aproape o oră

Se stă la rând chiar și 45 de minute, se resimte frigul spun cei care stau la rând. Tinerii și copiii sunt mai hotărâți şi spun că s-au echipat corespunzător.

Jandarmii se plimbă printre turiști si îi avertizează deseori să poarte corect masca de protecţie.

-20 grade, în masivul Postăvarul

Sus, în masivul Postăvarul, temperatura ajunge la minus 20 de grade.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Las Fierbinti este serealu meu preferat cu actori mei preferati si deja multi baeti se foloseste de expresile din film "ceai facut Bobita" sau " sti ce zic"
4
1
Daca asa au vazut ei in Las Fierbinti
3
0
Mars dreacu mai tarfa dreak
0
0
Ai supt poala de esti in poiana?
2
1
Cheltuielile cu masina se deduc in limita a 1masina pe director deducere 50%. Sper ca stii ce este aia deducere. Esti un sarac frustrat, un sarac ce vei ramane sarac pt ca asta este menire ta si a familiei tale si a prietenilor si cunostintelor tale. Sa fiti saraci si sclavi!
1
4
Trebuie consumate voucherele!
5
1
Sa ti dau covid si muie cu cacat boratule. Si daca au adus covid ce ma prostule? Luati as fata aia de ratat in pula.
0
9
ca astia sunt patronii privati si mai ales beizadelele lor care sparg banii facuti de urma evaziunii si a alora platiti cu salariul minim si restul in mana, vorba aia baga baga masina pe firma, benzina pe firma si uite asa profit zero si distractie maxima iar la sclavi un gratar si un pet de bere!!!
9
3
F bine sa stea la coada la schi , la sinaia, sa mai steaa si la comarnic si dupa si la intrare in paradisul cauciucului ars si dorm linistiti dupa in cotetele lor din sectoare. Este bine ca se cred cei mai dastepti .
7
2
Fake. Sunt maxim minuns 7 grade si e superdistractie! Sarakii sta acasa
3
13
Nu am auzit de vreun schior roman sa aiba rezultate pe la vreo competitie internationala, e ca si cum ai arunca la cos in parc si te lauzi ca stii baschet
10
2
ras! e in mana, da numai sase sase, poarta n casa, la izolare sau la spital!
4
0
ajuta economia...cheltuie bani...
5
8
Romaniei are cca. 18 milioane la aceasta data. Saptamanal vedem 4-5 mii de insi cu ceva dare de mana, care se dau cu schiurile, pe o partie de 2000ml. Ce reprezinta 5000 la 18 milioane? Ce mari statiuni are tara noastra? Ce investitii s-au facut in ultimii 30 de ani? Ar trebui sa deschidem ochii la Polonia si Spania, sa luam fonduri europene, cat mai multe! Se vorbea de o statiune in Fagaras la peste 1700m, insa doua comune isi disputa terenul de 20 de ani.... Si cate, si cate!...
17
2
DOAR FRAIERII STAU BLOCATI IN CASA EU IN FIECARE WEEKEND MA DISTREZ LA SCHII...PROSTII NU UITATI MASCA PE MOACA
8
9
astia sunt bugetarii , plini de bani
13
10
Sporturile astea asa zis de iarna sunt pentru redusi mintal. Pana si Becali a inteles ca-s niste cacaturi si trebuie sa fii prea dobitoc ca pentru trei zile de ski sa-ti pui sanatatea la bataie. Maini si picioare rupte la ordinea zilei, asta daca nu iei vreun copac in cap ca huidu sau nu cazi cu capul direct intr-un pietroi ca schumacher. Daca va cerea cineva sa va expuneti la asemenea riscuri la locul de munca, nu cred ca accepta nimeni.
13
10
Astia sunt cei cu pensii speciale care au buzunarele pline de nesimtire .....Au iesit sa faca vant pe partie . .
13
4
Pai cine e asa de tantalau sa creada ca atatia oameni pot primi simultan imbarcarea pe telegondola? Sunt suparati cei de la coada,insa si ei sunt suparatori pentru altii din urma lor,apoi tot asa. Diliul vrea in fata ,diliul nu stie ca si el e in fata pentru altii veniti mai tarziu. Jurnalistii slabi se ocupa de rahaturi din astea,cand tara geme de probleme,insa nu au curaj sa scrie ceva pe bune,nu labareli si barfe de un leu.
9
1
Doar cretinii practica sporturile de iarna! Cunosc 3 familii de constanteani care au ars o la ski si au adus in Cta Covid! 2 sunt naspa! Acum.dau mesaje ca nu e de gluma si fac pe sfatosii! Sa ne mai lase cu hobbyurile lor de kk!
22
15

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468