REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cozi interminabile la SELGROS! Constănțenii se pregătesc de iarbă verde cu mici și bere VIDEO

Cozi interminabile la SELGROS! Constănțenii se pregătesc de iarbă verde cu mici și bere VIDEO

Replica API 1 mai 2020 | 11:37 4718

Cozi interminabile la raioanele de carne din supermarketuri! Constănțenii au ieșit de dimineață pentru a-și face proviziile de carne, mici și bere!

Chiar dacă suntem în plină pandemie de coronavirus, românii se pregătesc de marele eveniment ce tronează în această zi, și anume grătarul de 1 mai! În supermarket-urile constănțene cozile par a fi interminabile la raionul de carne.

De exemplu, micii de pe rafturile hipermarketului Selgros au cam dispărut, așa că în curând se vor încinge și grătarele.

Cu toate că ministrul Marcel Vela a transmis chiar în cursul zilei de 30 aprilie că de cetățeni depinde cel mai mult dacă se vor relaxa măsurile de pe 15 mai, unii constănțeni par să nu dea doi bani pe spusele acestuia. Grătarul de 1 mai este sfânt!

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar ce, micii nu se pot gati si acasa? Trebuie neaparat iarba verde?
7
2
as fi vrut sa dau un like, dar e criza de umor...
8
0
dejectia care se semneaza cu initialele D.B.Cretinilor suntem urmariti si ce ne cumparam?.Chiar in asa stadiu am ajuns?.Poate ne facem gratar in casa?.Este problema voastra?.Securistilor marca Klaus Wernner Johannis
9
11
Gata s-au terminat argumentele? Singura arma ramasa dislike-ul? Nasol bai neomarxistilor! Va combate lumea cu propriile voastre arme. Tzt tzt tzt... Si voi care vroiati sa-i bagati pe toti in casa ca vorba aia trebuie sa distrugem proprietatea ca sa instauram adevaratul comunism ca doar in URSS a fost "capitalism de stat". Pentru cine nu s-a prins - daca stai in casa nu muncesti deci nu acumulezi si daca nu acumulezi FALIMENTEZI! Asa ca hai la mici si iarba verde! 50 000 de militieni inarmati nu pot face fata unui milion de oameni si noi suntem vreo 14 in tara! Nu mai vb de impactul politic!
6
6
@13:34 @micro-neuron Bine mai boilor cu logica fracturata CUM II INFECTEZ EU PE ALTII daca ALTII STAU IN CASA? Crezi ca m-apuc sa iau la flegmat toate clantele din Constanta? Aaaaa , dar stai vrei sa iesi afara? Pai cum mortii ma-tii te infectez eu ma boule daca tu stai cu botnita pe bot, cu mainile infasurate si iti bagi dezinfectant in vena? Inseamna ca masurile astea sunt niste minciuni! pentru ca LOGICA!!!!
7
9
de unde stiti ca stateau la coada la mici si bere? scrie pe fruntea lor la ce stateau la coada? de unde stiti ca o sa mearga la iarba verde? comentati ca gugustiucii sa va aflati in treaba
14
5
intodeauna si a umplut ...matul! Copii obezi ,mame disgratioase cu ...sort in fata! S a mancam s a bem cat avem, si avem!Munca daca se poate de loc! Paznici la mol, la spital , bagator de seama la primarie si tot asa !
8
6
Cei care comentati cu dusmanie sunteti cei care inca mai aveti malai, drojdie si faina din martie, de cand ati golit magazinele, este? Pt 13:34 Cum sa te infectez eu pe tine daca tu stai in casa? Cine nu vrea sa se expuna, sta in casa, e atat de simplu.
8
10
E greu sa stai in casa...chiar nu inteleg. Daca lucrati era mai bine?
6
8
O Mega muie lui Mega, cretinoid analfabet. Probabil un moldovean aflat la prima generatie incaltata.
10
10
Cum ziceam ...oameni prea prosti se afla printre noi. Bai Mega ...nu e ideea ca ii pasa lumii de tine..infectezi pe altii retardatule. Daca vrei sa mori arunca-te de pe pod de la Agigea pishamash pe tine de retardat ce esti. Oameni fara educatie, fara creier dar cu net. E plina tzara asta de de-al de tine. Mars in plm de imbecil
16
7
Articol penibil.tendentios
12
3
constantenii se pregatesc pentru un loc cu iarba verde,unde nu este nici intristare...nici suspin...de asta sa aveti..parte..asta meritati..
10
15
Uneori ne meritam soarta. Au spus ca trebuie sa evitam astfel de situatii, le evitam nene. Parca suntem natie de idioti, o cautam cu lumanarea. Nu crapa nimeni daca sa protejeaza si sta cuminte in casa. Ai tv cat cuprinde, faci curat, daca ai facut deja, mai faci odata. Trec si zilele astea si apoi, o luam usor spre normal. Tiganimea se revolta, cere de mancare, un cioroi nu spune ca vrea sa munceasca.Romanasii vor la gratare, stati dracu'n casa, beti o bere la tv si savurati un mic facut pe aragaz,ca crapa fierea'n voi.Vor veni si timpuri mai bune. Voi chiar nu vedeti ce se intampla in lume?
33
12
guvernul spera sa fie cat mai multi bolnavi covid si astia vor mici si bere ca sa moara satui in spital !
17
7
E si normal sa fie asa cum spui pentru ca oameni astia au venit la magazin sa isi cumpere de mancare,daca mergeau in fata biserici sa se roage nu le pica friptura si painea din cer, tu ce faci acum ?,te iei dupa perechea de "sfinti"TANASESCU. SNAGOVEANU pentru ca numai aia spuneau:"la magazine,farmacii si spitale dece pot oameni sa mearga si la biserica nu !!?.
8
2
pai parca nu e voie sa se mearga la iarba verde.............
9
9
Ce sa ceri la un oras populat 90% de moldoveni!
12
10
CUMPARATI DEGEABA MICI SI BERE CA ORICUM STATI PE CAMERA IN CASA
12
5
Cretinoid spalat pe creier de media ,inchide geamu la baie cand te caci sa nu te prinda virusul nepregatit
9
15
Romania tiganizata.
20
7
prostanilor
10
7
Tarani obositi. Din cauza retardatilor astia virusul asta inca e printre noi. Ca il transporta toti imbecilii astia de colo colo. Sper sa luati amenda 10.000 de lei ca astea nu sunt cumparaturi de necesitate. Mici si bere ...ce sa stie taranul ...
35
11
Daca era coada in curtea bisericii sa vezi ce postari cu evul mediu erau. Asa la mici si bere e de bine.
24
6
Nu ne mai facem bine! O natie de rupti in cur, care se pisa cu bolta pe tot ce inseamna lege, reguli, bun-simt si empatie.
36
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212