REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cozmin GUȘĂ: Candidaturile PSD, la Constanţa, sunt mult mai bune faţă de ceea ce oferă cei de la PNL

Cozmin GUȘĂ: Candidaturile PSD, la Constanţa, sunt mult mai bune faţă de ceea ce oferă cei de la PNL

Replica API 23 septembrie 2020 | 14:03 3221

Cozmin Guşă a fost prezent la Constanţa, pe 23 septembrie, pentru a susţine candidaturile lui Felix Stroe şi Decebal Făgădău, la preşedinţia consiliului judeţean Constanţa respectiv primăria Constanţa.

"Scopul prezenţei mele astăzi, aici, este pentru a susţine candidaturile lui Felix Stroe la preşedinţia consiliului judeţean Constanţa şi a lui Decebal Făgădău la funcţia de primar al municipiului Constanţa. Nu am fost destul de activ în această campanie, nu pentru că nu am vrut ci pentru că aşa s-au aranjat treburile. Am fost însă activ în judeţul Constanta, unde m-am ocupat de campania independentului Murad la primăria Mangalia, unde trebuie să ne concentrăm să facem transferul de voturi dintr-o parte în alta. PSD înseamnă mult, ar putea să însemne şi mai mult la Mangalia. Aceste două candidaturi, la Constanţa, sunt mult mai bune faţă de ceea ce oferă cei de la PNL." a declarat Cozmin Guşă.

Făgădău le bate obrazul candidaților care au insultat orașul

"În calitate de primar în exercitiu, îndemn constănțenii să vină la vot. Guvernul arată o impotenţă maximă, iar noi asigurăm tot, pentru ca cetățenii să fie în siguranță. Din punctul meu de vedere, constănțenii au deja opiniile formate, iar opțiunea este legată de candidatura mea. Va fi alegere pro sau anti Făgădău, ceilalți candidați au scorul sub partide. Vreau sa felicit cele trei doamne intrate în cursa și totodată vreau sa le bat obrazul candidaților care au insultat orașul. Le transmit acelor candidați ca hrăniți un câine cu ură și acel câine se va înfrupta cu voi," a declarat Decebal făgădău, în cadrul conferinței de presă.

Stroe: Dacă nu exista operatorul RAJA nu am mai fi putut să vă dăm apă

"Am semnat patru contracte pentru Constanța, dar nu am folosit instituția pentru a îmi face campanie. Nu mi-am trimis emisari la niciun primar din judeţul Constanța, pentru că am avut o relație foarte bună cu primarii din judet. N-am șantajat pe nimeni și îmi doresc să fiu președintele CJC pentru a continua proiectele bune începute la RAJA, cu investiții de peste 740 milioane de euro în județ. Ele se pot vedea, funcționează, iar lumea nu știe că banul european are un cost prin cofinanțare. Să nu ne facem că nu știm aceasta treabă, pentru că sistemul public de apă nu mai era. Nu se vede pentru că este sub pământ, și dacă nu există operatorul RAJA nu am mai fi putut să vă dăm apă." a declarat Felix Stroe, candidat PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanța

CMF 21200019

V.S. L.I. S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369