REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Credeți că excluderea Dianei Șoșoacă din Partidul AUR este o decizie bună?

Credeți că excluderea Dianei Șoșoacă din Partidul AUR este o decizie bună?

Replica API 11 februarie 2021 | 20:35 1502

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrem tara inapoi pentru noi si copiii nostri. Nu mai vindeti tara si pastrati valorile si resursele. Romanilor haideti sa luptam pentru ca tot l-am impuscat pe unul. NU VREM SA NE DAM TARA. VREM LINISTE SI PACE. JOS LICHELELE SI PARVENITII. DACA MUNCIM FIECARE VOM REUSI. TREZITI-VA. MAI E TIMP DESI E AL 12-LEA CEAS.
0
0
de klaus wernner Johannis...politia poltica actioneaza
2
13
Este o decizie extrem de proasta. Ea era locomotiva si spotul de lumina al partidului. Combativitatea ei pe care as fi vrut sa o vad si la alti membrii AUR era cea care ridica partidul si care determian pe multi sa voteze AUR. Asa vor cadea in desuetudine si implicit uitare. Rememeber folks bad publicity is good publicity! Da stiu e foarte american si deci strain conceptul dar ... ca va place sau nu, e real!
2
14
Ce scarba de femeie - barbat
16
2
e o mare pierdere. acum de cine mai radem?
6
2
Cine - mai - e AUR ???
18
1
Pentru partidul AUR este decizia buna,pentru restul nici in cur nu ma doare. De fapt AUR este partidul pe care-l merita restul partidelor,ca sa aiba cu cine se certa. Pentru romani,toate loazele politice si mafiotii securisti sunt gunoaie pe care le suporta de multi ani. In afara de griji si dezastre, cazaturile astea din varful piramidei sociale nu au facut nimic. Lucrurile bune s-au intamplat numai pentru ca romanii au muncit ca sclavii ,plus ceva masuri luate fortat din cauza apartenentei macar la misto' la UE.
8
0
nu crezi ca si din pnl sau usr ar trebui exclusi cativa, daca nu toti si nu pentru scandal, pentru incompetenta!!! oricum stai linistit se vor dizolva singuri pana la alegerile viitoare!!
7
9
eu cred ca AUR a luat o decizie buna. Am inteles ca este foarte buna ca si avocat insa asta nu este o motivatie pentru a avea un comportament de mahala. Mesajul AUR este bun....sa nu uitam ca am mai avut in parlament elemente ca Mitica Dragomir, Becali etc care purtau acelasi discurs de mahala..Doamne Ajuta!
17
2
era bine daca prin legislatie cei cu functii de demnitar la excluderea sau parasrea formatiunii politice pe listele caruia au fost alesi sa isi piarda si functia de parlamentar demnitar primar sau ales local
21
1
Logic.A inceput dizolvarea acestei monstrozitati, numita AUR...
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218