REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nimic nu-i mulțumește! Constănțenii sunt supărați pe creșe: s-au vopsit în culorile curcubeului!

Nimic nu-i mulțumește! Constănțenii sunt supărați pe creșe: s-au vopsit în culorile curcubeului!

Replica API 20 august 2022 | 00:00 4387

Tot mai multe nemulțumiri sunt adunate în gândurile constănțenilor. Oamenii par a nu fi mulțumiți cu nici o nouă evoluție a lucrărilor, fie că vorbim de reabilitarea bulevardelor, montarea noilor stații de autobuz, și mai nou, de aspectul creșelor. Și, nu orice creșe, ci numărul 1 și 5, cetățenii fiind indignați de culorile în care sunt îmbrăcate, susținând că acestea promovează comunitatea LGBT.

Joi, 18 august, primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat finalizarea unui nou proiect, acesta declarând: ”Vă prezint mai jos imagini de la Creșa nr. 1 (strada Adamclisi) și de la Creșa nr. 5 (aleea Mimozelor), ale căror lucrări de modernizare le-am recepționat astăzi. Cele două unități, a căror capacitate a fost extinsă prin supraetajare, sunt pregătite să primească 180 de copii în condiții moderne, demne de un oraș precum Constanța. Valoarea totală a proiectelor este de aproximativ 6 milioane de lei, 98% fiind asigurată de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.”

Criticile nu au întârziat să apară, un nou val de nemulțumiri planând asupra constănțenilor supărați pe culorile în care Creșele numărul 1 și 5 sunt vopsite. Concret, aceștia sunt nemulțumiți de faptul că autoritățile, pentru un plus de culoare, au decis să vopsească în culorile curcubeului creșele, câteva din culori fiind reprezentative pentru steagul comunității LGBT: ”Dar de ce în culorile LGBT? Îi educăm de mici? Că nu prea mai înțeleg pe cine reprezintă curcubeul. Sincer, mie nu îmi dă bine, afișat curcubeul pe clădiri, mai ales pe creșe, grădinițe, școli, licee... dar de ce nu faceți niște azile de bătrâni în culorile curcubeului? Nu sunt rasist, etnie, religie, culoare, orientare sexuală...dar strict mie nu îmi dau bine acele curcubee pe clădirile publice.”

Părerile sunt însă împărțite, existând cetățeni mulțumiți de cum arată creșele reabilitate, declarând: ”Copiii sunt veseli. La grădiniță curcubeul reprezintă bucurie. Pentru ei este o minune, ceva frumos, plăcut, demn de aprecierea lor! Cei care susțineți că reprezintă culorile steagului LGBT, clar nu înțelegeți importanța diversificării și a frumosului în viața celor mici”, a declarat unul dintre constănțenii mulțumiți, care se pare că sunt pe cale de dispariție.

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca mai era sefa patroana cezara, fura si vopseaua de pe curcubeu, jaf a lasat in urma, dar banii i-a luat amantii si a ramas cheala
5
0
Nu am vazut in Germania,gradinite si crese de copii in culorile LGBT.Nu sunt deacord.De ce nu ati pus mai putine culori vesele.In primul rand sunt tipatoare .Aratati-mi din tarile UE o cresa,gradinita "manjita" in halul asta.Sunt foarte stridente culori tipatoare. Nu aveti un plan al Constantetei cu un numar de culorile care se admit pentru cladiri? Este o institutie publica pentru educarea copiilor.Toate cladirile dintr-un oras trebuie sa se armonizeze cu arhitecturile din jur.Ne rad si curcile daca ajung imaginile acestea afara.Atat cap au,atat gandesc,atat pot,atat fac.Bani sa fure si atat.
2
0
Curcubeul a fost lasat de Dumnezeu ca legamant intre noi si el, astfel, Dumnezeu nu va mai pedepsi lumea prin potop. Ca LGBT si l-au insusit ca sombol e treaba lor. Ceea ce vad in gradinita aceea este numai bucurie si veselie in ochii copiilor, restul cum ar fi LGBT nu ma intereseaza si nu dau doi bani. Facerea "Iata semnul legamantului pe care-l fac intre Mine si voi si intre toate vietuitoarele care sunt cu voi, pentru toate neamurile de oameni in veci: 13. curcubeul Meu, pe care l-am asezat in nor, el va sluji ca semn al legamantului dintre Mine si pamant.
0
1
curcubeu baga-mi-as poula in idiotii care l-au asociat cu retradatii aia din LGBT!
2
2
pare ca in comentarii sunt majoritatea impingatori de cacat la deal, pro lgbt si toate mizeriile venite din vest. Dupa care tot voi va plangeti ca nu merge bine in tara. Pai ba voi astia sustinatorii bulailor, credeti ca daca imbratisat "valorile" vestului o sa traiti mai bine sau cum? Unii sunteti spalati pe creier rau de tot, si pe pariu ca sustinatorii lgbt au cate 3 doze de ser minune salvator si sustinatori ai ucrainei naziste. Observ ca manipularea si spalarea pe creier a mass mediei functioneaza fara probleme
1
2
Au dat avizul cei din primarie , se respecta urbanizarea, cum se vede in cartier..ca in tot orasul urbanizarea lasa de dorit. Nimic nu se face cu cap...
2
0
Ba mereuta, fmm de retardat! Nu e ba proiectul tau??? Dupa ce ca ai incasat ani de zile de la primarie fara sa faci nimic, acum te-a apucat criticatul. Analfabetule!
0
0
Constanta in Evul Mediu .
2
0
Multi bolnavi pe lumea asta. Daca vopseau in galben ziceau ca e urata, la fel rosu, maro sau ... Multinu au fost in stare sa zugraveasca blocurile primite moca de la Ceausescu si acum fac gura
3
0
Ce sa inteleg? Vesnic o sa fie cineva nemultumit de ceva, indiferent cine face, indiferent ce face. Uitati sa mai priviti si partea buna a lucrurilor. Tot ce va sare in priviri este numai negativismul, iar pentru asta va meritati frustrarile.
4
0
...n-ai inteles NIMIC ...!
1
2
Dar ce vina are curcubeul ca si l-au atribuit unii sau altii. Curcubeul nu reprezinta pe nimeni decat daca acceptati sa il asociati. Cu totii l-am c*****t pe asfalt cand eram minci. Pentru mine curcubeul e ceva frumos, de admirat si doar atat.
1
0
Pirtarii sunt sefi in toate functiile
0
0
Arata ca niste gherete, asa cum arata intregul oras. Asa zisa extindere consta intr-un etaj improvizat, de 2 lei. Si marea reabilitare a durat ani, perioada in care constantenii au suportat zgomotul si mizeria aferenta, iar copiii au fost inghesuiti in alte locatii.
1
0
Nenorocitilor! in fruntea urbei LGBT-ul si credeti ca toleram LGBT pentru copii nostrii! Mult mumugiuc
1
1
Sa ne spuna madam menajera sefa a orasului, cine a avut aceasta idee a culorilor, mai ales ca se intretin f greu!
1
0
se vrea o chestie nevinovata, ascunsa de fapt sub reclama agresiva cu care LGBT-ul acapareaza Europa. accesul copiilor la tablete, telefoane si implicit la internetul bombardat de LGBT, duc la asocierea culorilor de la gradinita cu normalul promovat agresiv de aceasta comunitate. oricum, in 2-3 ani, degradarea acestor culori vor duce la cheltuirea altor bani publici.
1
1
hooooo luati mana de pe copii
1
1
Travestitul ala cu mintea ratacita, care distruge orasul umar la umar cu chitcanul, e autorul .
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108