REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Creţu: Suspendarea mea din PSD este nedreaptă; voi contesta decizia la Comisia de integritate

Creţu: Suspendarea mea din PSD este nedreaptă; voi contesta decizia la Comisia de integritate

Victor ROTARU 25 septembrie 2023 | 00:00 397

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, suspendată din partid, după ce fostul său soţ, Dumitru Buzatu, a fost reţinut de DNA pentru luare de mită, a declarat că decizia în ceea ce o priveşte este nedreaptă şi a anunţat că o va contesta la Comisia de integritate a PSD.

Cretu: Suspendarea mea din PSD este nedreapta; voi contesta decizia la Comisia de integritate

"Eu ce am făcut? De ce sunt condamnată? M-au suspendat pe mine din partid că vorbesc mult şi îi critic, dar asta e altceva. Suspendarea mea este total nedreaptă. Nu ştiu care este motivaţia. Voi contesta decizia la Comisia de integritate. De ce să fiu eu suspendată din partidul la care am construit timp de 33 de ani, în care am muncit, am condus campanii, am câştigat cinci campanii", a spus Gabriela Creţu.

Senatoarea PSD a făcut referire şi la demisia fiului său, Tudor Buzatu, din funcţia pe care o deţinea în cadrul Secretariatului General al Guvernului, spunând că este un gest de onoare.

"Tudor şi-a dat demisia, e o victimă absolută. Hai să zicem că Tudor şi-a dat demisia că lucra cu el, cu premierul, este executiv. A fost o demisie de onoare, nu fiindcă ar fi avut vreun motiv", a transmis Gabriela Creţu.

Ea a precizat că este despărţită de Dumitru Buzatu de 20 de ani şi divorţată legal de acesta din anul 2015, subliniind că are cu fostul soţ o relaţie de colegialitate, aşa cum au şi alţi membri de partid.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost exclus din PSD, a anunţat sâmbătă preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

Totodată, Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat la SGG, iar Gabriela Creţu, fosta soţie a şefului CJ Vaslui, a fost suspendată din partid, potrivvit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE Profitori ordinari, magistratii - te duci in instanta cu dreptatea in mana, cu probe si martori impotriva abuzurilor institutiilor statului si pleci respins de specimene beneficiare de pensii speciale. Monstrii acestia apara institutiile statului si calca in picioare dreptatea cetatenilor. Este si firesc, statul este cel care le atribuie cu larghete pensii speciale, salarii nesimtite si pensionari anticipate. Nu va este deloc rusine magistratilor ? Sunteti inamovibili si va bateti joc de catateni ? Asa sa aveti parte si voi de dreptatea stramba pe care o faceti toata viata voastra.
3
0
Asta este vrăjeală ieftina pentru creduli.Ati furat împreună, ca toți președinții și penelistii de seama.Organizaria infracțională PSD trebuie scoasa în afara legii.Mama vostra de infractori nenorociti..
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468