REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CRIMĂ în județul Constanța: un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în INIMĂ!

CRIMĂ în județul Constanța: un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în INIMĂ!

Replica API 3 septembrie 2019 | 23:54 1170

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, la data de 1 septembrie 2019, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe timp de câte 24 de ore faţă de inculpaţii T.C.A. şi P.C.D., cercetaţi primul pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de distrugere, iar al doilea pentru complicitate la infracţiunea de omor şi a infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Precizăm că inculpații se cunoșteau cu victima, între ei existând un conflict spontan mai vechi.

Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în după-amiaza zilei 31 august 2019, în jurul orelor 16:30, în centrul satului Viile, comuna Ion Corvin, judeţul Constanţa, în apropierea Căminului cultural şi a şcolii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, când au atacat-o ambii inculpaţi pe victimă, unul cu un cuţit şi celălalt cu alt obiect contondent, în timp ce un martor îl împiedica pe al doilea inculpat să lovească victima în cap cu obiectul contondent, primul inculpat l-a înjunghiat în zona pieptului cu un cuţit pe numitul C.A., în vârstă de 33 de ani şi i-a provocat o leziune transfixiantă a inimii, ce a dus imediat la moarte. În acelaşi context primul inculpat a spart parbrizul autoutilitarei din care coborâse victima de la volan, prin lovirea cu o ţeavă luată din mâinile victimei. S-a apreciat că prin acţiunile de violenţă asupra victimei şi autovehiculului acesteia cei doi inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică din localitate. În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpaţi, pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă în cursul zilei de 01 septembrie 2019 de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo trebuie ridicat un zid, sa nu mai aiba voie sa iasa din habitatul lor natural
0
0
A iesit cumva?
0
0
Ia intrebatil pe Marcuta ca a luat bataie in satul Viile de ia facut pielea la culoare cu haina de politist acolo e cau un desert de Beduini in secolul XXI.
1
0
Legal,toti acesti umanoizi au drepturile omului garantate de constitutie. Nu toti sunt oameni,chiar daca antropoligic se confirma specia. Printre oameni traiesc si animale asemanatoare noua si protejate de lege la fel ca noi. Ele din pacate nu pot fi educate,insa ne incapatanam sa credem asta,ii bagam pe putin timp la bulau si apoi fapturile isi continua existanta antiumana. Prostii fac legi proaste si se autodistrug.
4
0
Ridica-te in picioare! Aha, te-am vazut! Gata, poti lua loc! Ia mai ridica-te o data! Aha, te vad din nou! Te vad mai bine acum. Ajunge, ia loc, te rog! Ia ridica-te din nou! Repede! Drepti! Nu cracni! Privirea in fata! OK, m-am convins, stai jos! Aloooo, in picioare! De nu o sa faci o mie de genuflexiuni, futu-ti mortii ma-tii de javra!...
2
2
stai jos. nota 4
6
1
Conform DEX, spontan: care se face sau se produce de la sine, fara vreo cauza exterioara aparenta; care se face de bunavoie, fara a fi silit de nimeni; care apare brusc, pe neasteptate. Deci, prin urmare si in concluzie, un conflict spontan poate fi recent, de exemplu intamplat astazi, sau vechi, de exemplu intamplat anul trecut! Mars, in pizda mamei voastre si documentati-va, apoi aruncati cu piatra, panaramelor! Lasati jurnalistul in pace!
7
5
Astia sunt de-ai lu' Nicolae Moga...s-au omorat pe partia lui de ski !
7
1
conflict spontan mai vechi, se confirma ca pilele transforma semianalfabetii in jurnalisti
7
0
din punctul meu de vedere, inchisorile sint pentru pedepsire, nu reeducare, specializare, etc. multi ani de ocna grea. cind ies de acolo sa fie cu barba sura si unga pina la pamint. nu vreau educati, vreau sa dispara din mediul inconjurator pentru foarte multi ani, daca nu se pot integra.
7
1
La scoala de la capat .daca mai este vreouna unde se face CARTE.
6
1
"conflict spontan ma vechi" mai bine mergi in agricultura patriei.
17
2
intre ei existand un conflict spontan mai vechi...sublim!!!
24
2
gresit pt 15.01. aia nu se mai fac bine. aceasta este viata de la tara. Las Fierbinti reflecta foarte bine viata de la tara si chiar societatea romaneasca. asta este viata din RRomania.
19
4
ocna de sare, carbune, muncesti mananci , nu , faci gonga! intr o perioda de zece ani te cumintesti profund si ireparabil, chiar daca esti din rural sau urban!
24
0
Derbedei din zona rurala, fara niciun tel in viata decat betia.
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218