REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CRIMĂ la Cumpăna! Un individ și-a omorât mama!

CRIMĂ la Cumpăna! Un individ și-a omorât mama!

Replica API 16 august 2017 | 13:13 994

fotografia are rol ilustrativ!sursa:unpoliticallycorrect2016.wordpress.com

Un bărbat care lucra ca bucătar pe litoral a recurs la un gest cât se poate de teribil! Acesta, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, și-a bătut mama până a lăsat-o lată!

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de omor, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au identificat pe Constantin Sandu, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cumpăna – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 14.08.2017, în jurul orei 3.30, bărbatul în cauză, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a enervat peste măsură pe mama sa, luându-se la ceartă cu ea. De aici și până a trece la lovituri nu a fost decât un pas. Iar Constantin nu a mai ținut cont de nimic, și a dat cu brutalitate în cea care i-a dat viață, până ce victima nu a mai mișcat. A doua zi de dimineață, după ce s-a mai trezit din beție, dându-și seama că vârstnica nu mai respiră, a început demersurile pentru înmormântare. Dar a fost descoperit. La fața locului au ajuns cadrele medicale, apoi polițiștii. Octogenarei i s-a constatat decesul, iar individul a fost condus la audieri, după care a fost reținut și apoi arestat. Precizăm că Sandu Constantin era cunoscut în localitate ca și consumator de băuturi alcoolice și că ar fi avut, câteodată, un comportament deviant. Muncea ca bucătar pe litoral și părea că lucrurile erau sub control. Are domiciliul în Cumpăna, acolo unde locuia cu mama lui. "La data de 14 august 2017 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie faţă de numitul Sandu Constantin, reţinându-se că, în seara de 13 spre 14 august 2017 a agresat-o pe mama sa numita Sandu Gheorghiţa, căreia i-a aplicat numeroase lovituri cu corpuri dure, ce au condus în final la decesul victimei. La aceeaşi dată s-a dispus prin ordonanţă reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii menţionate. Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în seara de 13 spre 14 august 2017, după ce a consumat băuturi alcoolice, inculpatul, cunoscut ca o persoană violentă, a hotărât să o ucidă pe mama sa numita Sandu Gheorghiţa în vârstă de 88 de ani, aflată într-o situaţie vulnerabilă din cauza vârstei şi a problemelor de sănătate, hotărâre pe care a pus-o în aplicare după e a adus victima în locuinţa sa. Multiplele lovituri aplicate cu pumnii şi cu picioarele au cauzat victimei leziuni incompatibile cu viaţa ", potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. La data de 15 august 2017 Sandu Constantin a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost admisă, instanţa dispunând arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a acestuia.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarita e teafara si nevatamata si ti-a transmis sa ii sugi cucul.
8
10
Sper CA nu e primarita,Giju,
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367